ΔΙΑΦΟΡΑ

Βpέθηκαν Ζωvτανά τα 2 Αγνοούμενα Κοpιτσάκια Πoυ Έψαχvε Αγωvιωδώς η Νικολούλη! Φωτo

Βpέθηκαν Ζωvτανά τα 2 Αγνοούμενα Κοpιτσάκια Πoυ Έψαχvε Αγωvιωδώς η Νικολούλη! Φωτo

Βρέθηκαν πριν λίγο τα 2 αγνοούμενα κοριτσάκια…

Οι δύο ανήλικες εντοπίστηκαν, πριν λίγες ώρες, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες των Αρχών σε συγγενικό περιβάλλον και είναι καλά στην υγεία τους. Ο μηχανισμός για τον εντοπισμό τους…

Βρέθηκαν πριν λίγο τα 2 Αγνοούμενα κοριτσάκια.

Οι δύο ανήλικες εντοπίστηκαν, πριν λίγες ώρες.

Mετά από εκτεταμένες έρευνες των Αρχών εντοπίστηκαν σε συγγενικό περιβάλλον και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο μηχανισμός για τον εντοπισμό των δυο αδελφών ενεργοποιήθηκε μετά από γονική αρπαγή που είχε συμβεί στις 4 Ιουλίου 2019.

Οι ανήλικες εντοπίστηκαν χάρη στις εντατικές και συντονισμένες προσπάθειες

της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων Αθηνών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου και τη συνδρομή των υπολοίπων αρμοδίων Αρχών.

Τα ανήλικα αδέλφια Ελισάβετ-Μαρία και Ραφαέλα-Γιοζεφίν Σταθοπούλου, 9 και 4 χρόνων

αντίστοιχα, εντοπίστηκαν την Τετάρτη 10 Ιουνίου σε συγγενικό τους περιβάλλον στην περιοχή του Αγρινίου και είναι καλά στην υγεία τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις ίδιες και την οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί…

anikolouli.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button