ΔΙΑΦΟΡΑ

Ηλέκτρα Αστέρη: Η απάντηση της συζύγου του Ευτύχη Μπλέτσα σε σχόλιο για το σώμα της – «Καλύτερα σκεφτείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας»

Η παρουσιάστρια υπέστη body shaming εξ’ αφορμής μιας φωτογραφίας της

Ένα δυσάρεστο σχόλιο δέχτηκε η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα, Ηλέκτρα Αστέρη, σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν κάποιον καιρό στον λογαριασμό της στο Instagram και προχώρησε απαντώντας στο άτομο αυτό.

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Traveller» ανέβασε μια φωτογραφία από την παραλία όπου φορούσε το μαγιό της και έκανε ένα άλμα ποζάροντας στην κάμερα.

Το σχόλιο που έκανε ένας λογαριασμός και το οποίο τράβηξε την προσοχή της έγραφε το εξής: «Το κάνουν τα μοντέλα το κάνει και η χοντρή».

Η Ηλέκτρα Αστέρη, η οποία παρατήρησε το σχόλιο δεν δίστασε να απαντήσει, στο εν λόγω άτομο, γράφοντας: «Πρώτον δεν ήξερα ότι μπορούν να πηδάνε μόνο τα μοντέλα. Να με συγχωρείτε. Δεύτερον εμένα καθόλου δεν με νοιάζει αν με αποκαλείτε χοντρή ή οπωσδήποτε αλλιώς.

Αλλά είναι παντελώς λάθος να πιστεύουν τα νέα παιδιά ότι ένα άτομο με το δικό μου σώμα είναι χοντρό. Οπότε καλύτερα σκεφτείτε κάποια στιγμή πριν ανοίξετε το στόμα σας πλιζ. Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια και λευτεριά στους χοντρούς!!!!».

 

 

Στη συνέχεια έκανε screenshot αυτής της ανταλλαγής και δημοσίευσε με μια σειρά από stories της την απάντησή της: «Πρώτον.. ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι καταστρέφουν το μυαλό και την ψυχή της νέας γενιάς λέγοντας τους ασυναρτησίες. Δεύτερον. Δεν είπε κανείς ότι έχω σώμα μοντέλου, αλλά το σώμα μου χοντρό δεν το λες

. Είναι πολύ κρίμα να έχουμε περασμένο ως δεδομένο στον εγκέφαλο μας ότι το αδύνατο σώμα είναι το σκελετωμενο. Όχι δεν είναι. Τρίτον. Η κακία του κόσμου περισσεύει. Λυπάμαι πολύ που κάποιος σπατάλησε χρόνο για να σκεφτεί, να γράψει και να πατήσει send σε τέτοιο σχόλιο.

Αλλά το κάνω θέμα μόνο και μόνο γιατί με αφορμή αυτό θέλω να πω στα νέα κορίτσια (και αγόρια φυσικά) πως το το υγιές σώμα είναι αυτό που θα έπρεπε να έχουν. Όχι το αδύνατο. Το να θέλουμε το αδύνατο, δεν είναι φυσιολογικό. Το δυνατό θέλουμε! Πάμε λοιπόν!».

Και είπε στο τέλος: «Και btw -για να γελάσουμε και λιγο- πηδηχτές φωτό κάνω περίπου από το 2012 που ξεκινήσαμε να ταξιδέψουμε με το αγόρι μου. Οπότε δικαιωματικά μου ανήκουν».

 

 

 

Η Ηλέκτρα Αστέρη, πάντως, η οποία ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανήμερα των γενέθλιών της, έγραψε στη λεζάντα:

«Τα γενέθλιά μου ηταν παντα ενας ακόμη λόγος για να γιορτάσω και να περάσω καλά με όσους με αγαπούν και αγαπώ. Με ολα αυτα που έχουμε περάσει εγκλεισμούς, πανδημίες, σεισμους, φωτιες, καταποντισμούς επιλέγω να το ενδυναμώνω ακομη παραπανω. Όχι δεν επιλέγω να ζω με παρωπίδες, ούτε σε ουτοπίες, αλλά μετά απο όλα αυτά… έμαθα κάτι. Κάτι πολύ σημαντικό.

“Να προσπαθω να αντλήσω οτιδηποτε καλό απο κάθε κατάσταση.” Και αν μια συμβουλή θα έπρεπε να δώσω σε κάποιον θα ήταν η αυτή. “Όπως και αν ειναι τώρα η κατάσταση, όσο χάλια και αν μοιάζουν τα πράγματα… πάρε ό,τι καλυτερο εχει η κάθε κατάσταση, δωσε ό,τι καλυτερο εχεις στην ψυχή σου και σιγά σιγά, ολα θα φτιάξουν.” Τίποτα δε μένει πάντα ωραίο.

Τίποτα δε μένει πάντα άσχημο. Ολα εξελίσσονται. Ολα αλλάζουν. Να εισαι ευέλικτος. Να εισαι σαν το νερό. Που τοσο αγαπω.Ευχαριστώ για τις ευχές. Μα πανω απο όλα ευχαριστώ τον γλύκα μου @ftbletsas που οργάνωσε μπανακι πρωινό γιατι ξέρει ότι το λατρεύω. Λίγο οι αγάπες μου, λιγο θάλασσα και τ’ αγορι μου. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ».

Πηγή:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button