ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έχει κολλήσει ένσημα έχει θράσος»: Όλο το διαδίκτυο μιλά για τον Τάσο Δούση και όσα είπε για στον Στέφανο Κασσελάκη

Σάλος επικρατεί σε όλη τη χώρα με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τάσος Δούσης εξέφρασε τη δική του γνώμη και είπε τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν δήμαρχος της Αθήνας για μία μέρα.

Η γνώμη του Τάσου Δούση για τον Κασσελάκη

Είναι ένας πολιτικός των social media με χρήμα που ζητάει να μπεί στα σκατά! Η γνώμη μου; Το βρίσκω απόλυτος θετικό. Η κοινωνία και οι πολίτες διψούν για αλλαγές και νέα πρόσωπα. Ο συμπαθέστατος κύριος Κασσελάκης έχει θράσος και μια μικρή ψυχασθένεια που θέλει να χωθεί στο καμίνι της πολιτικής.

Θα ήταν ακόμα πιο ευχαριστώ αν τον ακούγαμε να λέει ξεκάθαρα ποια είναι η θέση του για ζητήματα που μας αφορούν όλους. Πχ Δάση, ακρίβεια, τουρισμό, ασφάλεια… δεν εννοώ να ακούσουμε μια από τα ίδια αλλά να ακούσουμε νέες επαναστατικές ιδέες από έναν άνθρωπο που θέλει να μπει στην πολιτική και να τα κάνει ΟΛΑ ίσιωμα! Κακά τα ψέματα μια είναι η αλήθεια.

Η πατρίδα σε όλα τα κόμματα εξουσίας θέλει ανθρώπους τρελούς τίμιους και καθαρούς. Δεν θέλουμε νταραβεριτζήδες του καφενείου και ανεπάγγελτους πολιτικούς που δεν έχουν νιώσει στο πετσί τους τι σημαίνει απόλυση,ανεργία,αγωνία,ανασφάλεια. Μπουχτίσαμε με τους πολιτικούς που τρέμουν τους συνδικαλιστές,το «κράξιμο» από τα κανάλια και τα site.

Θελουμε ανθρώπους με ψυχή να εμπνέουν υπαλλήλους στην πολεοδομία στην αρχαιολογία να τα βάζουν με τους ισχυρούς!

Θέλουμε μάγκες να μην τρέμουν όταν αρχίσει η δολοφονία του χαρακτήρα τους από τα γνωστά κέντρα. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως χώρα και να ξαναβρούμε τα πατήματα μας πρέπει να αναζητήσουμε σύγχρονους υπερήρωες στην πολιτική που θα τα βάζουν με όλους και όλα και ας κινδυνεύει η ζωή τους.Ναι όπως σας το γράφω, σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει.

Σας ενημερώνω πως ακόμη και σε αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο κράτος υπάρχουν ακόμη τρελοί υπάλληλοι που τα βάζουν με όλους και όλα.

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή

Το αντιληφθήκαμε με τον αρχαιολόγο στην Μύκονο, το βλέπουμε με τα παιδιά της πυροσβεστικής, το ζούμε με τους πιλότους μας, γίναμε μάρτυρες με το πλήρωμα του καναντέρ.

Ναι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν όραμα και έμπνευση από πολιτικούς με ψυχή και όχι δημόσιοσχεσίτες. Οι σημερινοί πολιτικοί επειδή ακριβώς είναι του ωχ αδελφέ προτιμούν στο δημόσιο τους βολικούς και όχι τους τρελούς.

Οι σημερινοί πολιτικοί κάνουν παιχνίδι με πεσκέσια,διαπλοκές,γνωριμίες και το να βολευόμαστε όλοι. Αυτό το θολό τοπίο,το βρωμικο σκηνικό βολεύει ΟΛΟΥΣ και κράτος και πολίτες και πολιτικούς.

Βολεύει μέχρι την στιγμή που καταρρέει και μετά τους παίρνει όλους μαζί ο διάολος(ΟΣΕ ΦΩΤΙΕΣ ΒΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΛΠ) Καταρρέει ένα σύστημα γιατί είναι σαθρό και γιατί κανένας δεν σπάει αυγά, γιατί όλοι θέλουν να κάνουν τους καλούς για να βολευτούν οι ΠΑΝΤΕΣ, γιατί όλα περνάνε από το σύστημα ψηφαλάκια.

Ναι λοιπόν χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους καθαρούς και λίγο τρελούς. Είναι τέτοιος ο Κασσελάκης; Τι να σας πω δεν ξέρω. Ένα ξέρω μόνο. Δεν έχει βγει από τον κομματικό σωλήνα, έχει κολλήσει ένσημα έχει θράσος και λίγο τρέλα.

Τέτοιους θέλει και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει πια με τους νταραβεριτζήδες που για να βρουν το υπουργείο τους η τα κομματικά γραφεία βάζουν gps. Φτάνει με τους μπουρδολόγους που μας περνάνε για ηλίθιους. Θέλουμε νέο αίμα στην πολιτική, καταξιωμένων που να παλεύουν για την πατρίδα και όχι για να κάνουν περιουσία για τα παιδιά τους και τα δισέγγονα τους.»

Κλείνοντας, όπως πολλοί άλλοι, έτσι και αυτός είπε τη γνώμη του ανοιχτά. Αναμένουμε την απόφαση του λαού.

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button