ΔΙΑΦΟΡΑ

28χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος αλλά μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο – Ανατριχιαστική περίπτωση (Video)

Έπαθε σοκ μόλις άκουσε τι της είπε ο γιατρός

28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας νόμιζε πως είναι έγκυος, αφού έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει. Όταν πήρε όμως τεστ εγκυμοσύνης, αυτό βγήκε αρνητικό

«Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά» εξομολογείται στο BBC η 28χρονη κοπέλα. Τότε πήγε σε γιατρό και αφού έκανε υπέρηχο και αξονική τομογραφία, έμειναν όλοι άφωνοι. Μέσα της είχε μεγαλώσει μια κύστη, βάρους 26 κιλών ή αλλιώς όσο ζυγίζουν 7 μωρά!

Μετά από επέμβαση που είχε διάρκεια 4 ώρες, οι γιατροί την αφαίρεσαν και ευτυχώς η 28χρονη δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα.

«Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά», ανέφερε η Keely για την εμπειρία της.

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button