ΔΙΑΦΟΡΑ

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή στα 55 του χρόνια ο δάσκαλος Κωνσταντίνος Βασ. Παπαναστασίου

Απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών ο Κωνσταντίνος Βασ. Παπαναστασίου, δάσκαλος.

Κηδεύεται αύριο Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Δήμητρα Καλδηριμτζή, τα παιδιά Βασίλειο Παπαναστασίου, Νικόλαο Παπαναστασίου, Άγγελο Παπαναστασίου, τους γονείς του Μαρία Παπανάστασιου, Νικόλαο Καλδηριμτζή, τα αδέλφια Στυλιανή Παπαναστασίου, Χρήστο Καλδηριμτζή και Αλεξάνδρα Πεϊκου, Σουλτάνα Καλδηριμτζή και Παντελή Τσιχλακίδη, τα ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισα στις 12.30 μ.μ.

Στο πένθος η ΕΛΑΣ – Νεκρός ο αστυνομικός Γιάννης Θεοδωρογλάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Υποστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννης Θεοδωρογλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες έδινε μάχη τον τελευταίο καιρό με πρόβλημα υγείας, στην οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ είχε προσφέρει για πολλά χρόνια έργο στην υπηρεσία την οποία υπηρέτησε με προσήλωση.

Μετά την αποστρατεία του, έγινε επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, με τον ίδιο να εργάζεται πάνω στη σύσφιγξη των σχέσεων των δυο χωρών.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και την “οικογένειά” του στην Ελληνική Αστυνομία.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button