ΔΙΑΦΟΡΑ

Συναγερμός για αρπαγή ανηλίκου στο μετρό Αγίου Δημητρίου στο Περιστέρι

Οι δράστες διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες

Τηλεφώνημα για αρπαγή ανηλίκου στο σταθμό μετρό του Αγίου Δημητρίου δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Παρασκευής, θέτοντας σε κατάσταση συναγερμού τους άνδρες της.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του STAR, άτομο τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι ένα ζευγάρι άρπαξε ανήλικο παιδί από τον σταθμό του μετρό στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Περιστέρι. Οι δράστες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας AUDI με ξένες πινακίδες, πιθανότατα Βουλγαρίας.

Αυτή την ώρα δυνάμεις της Άμεσης Δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας «χτενίζουν» την περιοχή, αναζητώντας τους δράστες.

πηγη newsbreak.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button