ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Λιόψωμο Αγιορείτικο

 

Υλικά :

1 κιλό αλεύρι (μισό σκληρό, μισό μαλακό κατά προτίμηση) 2 ½ ποτήρια του νερού χυμό από φρέσκα πορτοκάλια 2 ½ ποτήρια του νερού, νερό 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ Λίγο αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα διαλυμένη σε λίγο χυμό λεμονιού 1 πιάτο της σούπας γεμάτο ελιές μαύρες (όχι ξυδάτες) καθαρισμένες από κουκούτσια και τεμαχισμένες σε 4-5 κομματάκια

Εκτέλεση : Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα περίπου.

πηγη monastiriaka.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button