ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Χριστίνα Γεωργακοπούλου

Αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα, η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Χριστίνας Γεωργακοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Οι οικείοι της, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο, όμως, δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Η εκλιπούσα, αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, Τάσο Αγγελόπουλο, δημοσιογράφο της “Γνώμης” και την μονάκριβη κόρη τους Μελίνα.

Νεκρός Βολιώτης δικηγόρος μετά από ανακοπή στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου

Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο, η είδηση που μετέδωσε το TheNewspaper.gr για έναν 61χρονο δικηγόρο, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που κατέβαινε την πίστα “Πανόραμα” στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από φίλο του, έκανε σκι, στις πίστες του Χιονοδρομικού κέντρου και κατέρρευσε από ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύο γιατροί μαζί με τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατέστη εφικτό.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button