ΔΙΑΦΟΡΑ

«Και περνούν τα χρόνια»: Ραγιζει καρδıές ο 26χρονος Γιάννης που έμεινε ανάπnρος βουτώντας για τον σταuρό στα Φώτα

Δεν τα παρατά ο 26χρονος Γιάννης Δαμιανός, ο οποίος μετά το ατύχημα που τον άφησε παράλυτο, ανήμερα των Θεοφανείων, στέλνει θετικά μηνύματα.

Ο Γιάννης είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα στις 6 Ιανουαρίου 2021, όταν είχε βουτήξει για να πιάσει τον σταυρό στην Αμάρυνθο Εύβοιας, και από τότε είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το μήνυμα που έστειλε ο 26χρονος Γιάννης, 3 χρόνια μετά το ατύχημά του

Στην ανάρτησή του στο Facebook, τρία χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημά του, Ο 26χρονος αναφέρει:

“Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω το σκοπό τούς, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο ή οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ ! Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!”.

Το χρονικό του ατιχήματος

Υπνεθυμίζεται ότι το 2021, όταν βούτηξε για τον σταυρό στον Αμάρυνθο Εύβοιας, ο Γιάννης Δαμιανός είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα, φτάνοντας μάλιστα μια ανάσα από τον θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης είχε πάει τότε μαζί με τον πατέρα του και δυο φίλους του να ρίξουν τον Σταυρό μόνοι τους, θέλοντας να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδελφό του, ο οποίος ήταν σοβαρά άρρωστος. Ο τραυματισμός του είχε παγώσει το πανελλήνιο, ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button