ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ευτυχώς δεν σε γνώριζα Βαγγέλη – Ούτε θα ακούσω τα ουρλιαχτά της μάνας σου”

 

 

της Εύας Κουρνιανού/ πηγή: rethemnos.gr

Ευτυχώς δεν σε γνώριζα Βαγγέλη…

Ευτυχώς ,δεν θα δω από κοντά τον πονο των δικών σου.

Ούτε θα ακούσω τα ουρλιαχτά της μάνας σου καθώς σε νεκροφιλάει για τελευταία φορά.

Ευτυχώς,μετά από λίγο καιρό θα ξεχάσω την θλίψη που αισθάνομαι τώρα.Ευτυχώς σε λίγες μέρες ,κανείς δεν θα ποστάρει τίποτα για σένα ,όπως δεν ποσταρει και για τον Αλεξ που έφυγε 9 χρόνια πριν γιατί ήταν “διαφορετικός”.

Ευτυχώς Βαγγέλη ,δεν είμαι συγγενής αλλά ου τε και μεγάλωσα μαζί σου. Έτσι,δεν έχω τύψεις για κάτι που ίσως ήξερα και που ίσως μπορούσα να σε βοηθήσω ,να σε προστατέψω.Να σε βοηθήσω να το παλέψεις.Ευτυχώς ρε Βαγγέλη που είμαι ένας ξένος .Από μακρυά σκέφτομαι διάφορα, κρίνω ,αλλά δεν δικάζω κανέναν.Μόνο τον Θεό δικάζω και κρίνω που προστατευτεί τους αδύναμους….!!!

Αδύναμος ήσουν Βαγγέλη.Και κέρδισαν οι δυνατοί,οι ηθικοί αλλά και οι πραγματικοί αυτουργοί του χαμού σου. Βρέθηκε ένα μαχαίρι διάβασα, δίπλα σου.Αλλά το μαχαίρι ,εγώ νομίζω πως ήταν μέσα σου. Πολύ καιρό.Μάτωνες σιωπηλά από την μαχαιριά.Και αυτό το μαχαίρι ,δεν το είδε ποτέ κανείς.Αυτό σε σκότωσε Βαγγέλη.Από μέσα σου βγήκε το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα σου αγόρι μου.Ευτυχώς δεν σε γνώριζα Βαγγέλη.Καλή αντάμωση σε έναν καλύτερο κόσμο καλό σου ταξίδι Βαγγέλη…ΜΑΣ.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button