ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος. Νεκρός τα ξημερώματα Χαλκίδα πρώην ποδοσφαιριστής

Θρήνος. Νεκρός τα ξημερώματα Χαλκίδα πρώην ποδοσφαιριστής

Πολύ άσχημο μαντάτο. Ξαφνικό άγριο. Με δυο ανήλικα παιδιά να τον περιμένουν να γυρίσει σπίτι μάταια. Κεραυνός εν αιθρία στα Ψαχνά από την τραγική είδηση του θανάτου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του πρώην τερματοφύλακα και προπονητή Γιάννη Σταθαρά.

Ο 44χρονος που ήταν πολύ γνωστός από τη θητεία του στο ποδόσφαιρο και πατέρας δύο μικρών παιδιών, έχασε τη ζωή του στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (29/3) όταν το αυτοκίνητό του, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Χαλκίδας – Ψαχνών.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ανάχωμα και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου άνδρα. Την προανάκριση για το δυστύχημα ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button