ΘΑΥΜΑΤΑ

Λυκαβηττός: Ο Τίμιος Σταυρός Θαυματουργεί Ακατάπαυστα- Νέες Μαρτυρίες

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ του ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ. Ονομάζομαι Μάριος Ζωγράφος και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το ΘΑΥΜΑ στον Ι.Ναό των ΑΓ. ΙΣΙΔΩΡΩΝ, που βιώσαμε εγω και όλη η οικογενειά μου. Πρίν το Πάσχα το παιδί μας, ετών 35 και πατέρας 2 αγοριών 6 και 2 ετών, άρχισε να διαμαρτύρεται ότι τον πονάει η μέση του.

Εκανε κάποιες εξετάσεις (μαγνητική και ακτινογραφίες) αλλά του είπαν δεν είναι κάτι σοβαρό, θα περάσει, απλά θέλει ξεκούραση. Οι ενοχλήσεις γίνονταν εντονότερες. Κατά την διάρκεια του Πάσχα, σε κάποια συζήτηση με τον ξαδελφό μου Πέτρο, όταν με ρώτησε τι κάνουν τα παιδιά, του ανέφερα και το πρόβλημα του Αχιλλέα.

Η άμεση απαντησή του ήταν “γιατί δεν πας στο Λυκαβητό στους Αγ. Ισιδώρους, εκεί βρίσκεται ο πατέρας Δημήτριος με τον ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ και έχει κάνει αρκετά θαυμαστά. Και μάλιστα αυτές τις ημέρες σταυρώνει με τον ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ. Εκεί θα βρείς τον π. Κωνσταντίνο, θα φροντίσει για όλα.

Δεν χάνω καθόλου χρόνο, και την Κυριακή του ΘΩΜΑ

15/4/2018, μαζί με όλη την οικογένεια πάμε στο Ι.Ναό. Το παιδί μας καθ΄ ‘ολην την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας (περίπου 3 ωρες, γιατί εκεί στους Αγ. Ισιδώρους η Θεία Λειτουργία, είναι κάτι το διαφορετικό και εξαιρετικό ταυτόχρονα) ήταν όρθιος, χωρίς να παραπονεθεί για την μέση του. Αφου τελείωσε η Θεία Λειτουργία και έλαβε και την Αγία Κοινωνία, μας λέει ο πατέρας Κωνσταντίνος . ¨Γράψετε σε ένα χαρτί τι ακριβώς έχει το παληκάρι, να το δει ο πατέρας Δημήτριος”, για να τον σταυρώσει, και έτσι κάναμε.

Οταν ήρθε η σειρά του παιδιού μου, να σταυρωθεί απο τον πατέρα, ενώ σε όλους τους προσκυνητές τους σταυρωνε στο κεφάλι, στο παιδί μας, τον σταυρωσε μπροστά στο στήθος επίμονα. Πήραμε την ευλογία του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και του πατέρα και φύγαμε ευχαριστημένοι και γεμάτοι ικανοποίηση για αυτό που ζήσαμε στον πράγματι ιερό χώρο του Ναού των Αγ. Ισιδώρων.

Στον δρόμο με ρωτάει – Γιατί ο π.Δημήτριος με σταυρωσε στο στήθος, ενω ο π.Κων/νος του είπε οτι πονάει η μέση μου? Πραγματικά όλοι είχαμε αυτή την απορία.

Πάμε την επομένη 16/4/2018 για μια αξονική ωστε να δούμε γιατί εξακολουθούν οι ενοχλήσεις.
ΚΑΙ…. ¨κεραυνός στο σπιτικό μας¨ Η πρώτη εξέταση δείχνει μόρφωμα στο μεσοθωρακα 7,5 Χ 4,6 εκ. και η 2η είναι η γνωμάτευση του ιατρού. Λέμφωμα NO HODGKIN (Συν. εξετάσεις Νο 1 – 2).

Να μην ξέρεις ποιον να παρηγορήσεις, τι να πείς. Να κοιτάς την κόρη σου, να κοιτάς τα παιδιά τους, το ίδιο το παληκάρι που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει στο σπίτι του? Μία οικογένεια γεμάτη ζωντάνια να βρίσκεται σε απόγνωση. Τότε μόνο καταλάβαμε γιατί ο πατέρας Δημήτριος, σταύρωνε το παληκάρι στον Θώρακα τη πρώτη κιόλας ημέρα.

1/5/2018 (Aξέχαστη Πρωτομαγιά)
Ξανά ολη η οικογένεια και φίλοι μαζί (εκτός απο την κόρη μου, που κράτησε τα παιδιά) στον Ι. Ναό των Αγ. ΙΣΙΔΩΡΩΝ, Μάλιστα εκείνη την ευλογημένη μέρα είχε πάλι τον ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ο π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, οχι για να σταυρώσει και ευλογήσει τους προσκυνητές, αλλά για να ευλογήσει τον Αγιασμό.

Τελείωσε η Θεία Λειτουργία, έκανε τον αγιασμό και ξεκίνησε ο π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, να ραντίζει και να ευλογεί τον κόσμο με τον Αγιασμό απο το εικονοστάσι του ΧΡΙΣΤΟΥ μέχρι τον Ναό. Το παληκάρι μας και όλοι μας καθόμαστε στο παρεκλήσι του Αγ. Ιουδα του Θαδδαίου, φτάνοντας κοντά του και αφού υπήρχαν εκατοντάδες ανθρωποι , σταματάει απότομα, γυρίζει και του λέει “σήκωσε την μπλούζα σου” (Υπάρχει το σχετικό video,

https://www.facebook.com/645451798923875/videos/1206382489497467/, στην σελίδα του FACEBOOK “Aγιοι Ισίδωροι”. Περιττό να σας αναφέρω οτι όσοι είμαστε κοντά συγγενείς, φίλοι, αγνωστοι, ΟΛΟΙ εκλαιγαν απο συγκίνηση για το γεγονός, χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς υπήρχε στο παλλικάρι, εκτός βέβαια απο εμάς που γνωρίζαμε το πρόβλημα.

Εκείνη την στιγμή νιώσαμε ΟΛΟΙ την δύναμη του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και την απέραντη καλοσύνη του πατέρα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που καθ΄όλη την διάρκεια της ευλογίας του, χαμογελούσε και το προσωπό του ήταν τόσο καθαρό, σαν να του έλεγε ΄΄ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ΄΄. Αφού ο π. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ανέβηκε μέχρι τον Ναό για να ραντίσει και τους υπόλοιπους προσκυνητές, κατεβαίνοντας πάλι το ίδιο σκηνικό. ΄΄Σήκωσε την μπλούζα σου΄΄ και τότε του λέει με ένα τεράστιο χαμόγελο ΄΄ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ¨.

Φύγαμε με αισιοδοξία και πίστη ότι κάτι μπορεί ν΄αλλάξει προς το καλλίτερο.

Την επομένη ημέρα 2/5/2018, ανεβαίνει στον Ναό η κόρη μου για να ευχαριστήσει τον πατέρα, μιας και δεν ήταν την προηγουμένη. Αφου την είδε ο π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, της λέει ΄΄Τι να σου πω κορίτσι μου. – Εχει κάτι σαν χταπόδι μέσα του, αλλά μην φοβάσαι, θα κάνει τις θεραπείες του, θα ταλαιπωτηθεί , ΑΛΛΑ…, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΘΑ

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ (αφού και εγώ ξαφνιάστηκα, τό πόσο έντονα ένιωσα τον ΣΤΑΥΡΟ στα χέρια μου) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.”

4/5/2018
Αρχίζει ο Γολγοθάς μας.
Κάνουμε την 3η εξέταση (συν. Νο 3), το PET-CT. Τα αποτελέσματα….., πλήρη απογνωση, ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΘΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΛΙΑΝ ΕΝΤΟΝΗΣ ΚΑΘΗΛΩΣΗΣ (συν. οι εξετάσεις . Νο 4-5-6-7.).

Σταματάς να χαμογελάς, κλαίς στα κρυφά, αντικρύζεις την οικογένειά σου, τους φίλους, τους συγγενείς και προσπαθείς να πάρεις πληροφορίες και δύναμη να συνεχίσεις τον αγώνα.

Απο την πρώτη κιόλας ημέρα πιστέψαμε ότι η Δύναμη του ΘΕΟΥ, του ΧΡΙΣΤΟΥ, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, θα μας βοηθήσει σ΄αυτόν το δύσκολο δρόμο. Πιστέψαμε στη Δύναμη του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ του πατέρα Δημήτρη και προσπαθήσαμε μα όση δύναμη είχαμε να το βάλουμε στη ψυχή και το νού των παιδιών μας.

ΥΓ. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι ακόμα και για επιλογή Ιατρού ήταν ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, πήγαμε σε κάποιον εξαιρετικό ιατρό για τέτοιες περιπτώσεις (συστημένοι) αλλά έφευγε στο εξωτερικό και θα γύριζε μετά απο 3 μήνες. Σε κάποια συζήτηση με φίλο μας ανέφερε κάποιον εξαιρετικό ιατρό για τέτοιες περιπτώσεις και κάποιος άλλος απο τον Ι.Ναό του Αγ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, κάποια εξίσου εξαιρετική ιατρό, ¨εξαιρετική μας λέει, μ΄έσωσε.¨

Και κάποια φίλη της κόρη μου, γνώριζε την γραμματέα του ιατρού. Πρώτα πήγαμε στον πρώτο, αλλά μόλις είπε ότι φεύγει, σκεφτήκαμε αμέσως την γραμματέα του , την ίδια στιγμή πήραμε τηλ. και απο το ΛΑΙΚΟ βρεθήκαμε στο Ιατρικό Αθηνών, μας περίμενε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ιατρός.

Αφού μιλήσαμε, μας λέει θα σας αναλάβει η κυρία ….. η οποία ηταν αυτή που μας σύστησαν απο την εκκλησία (ηταν στο team του). Τι μπορείς να σκεφτείς εκείνη την στιγμή. ΤΥΧΗ? Μάλλον ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ λέω εγώ, ο μέχρι χθές, άπιστος ΘΩΜΑΣ, γιατί άμα δεν σ΄ακουμπήσει ο πόνος, ότι και να σου λένε οι αλλοι γύρω σου δεν ακούς και δεν αισθάνεσαι τίποτα.

Ξεκινάμε τις χημειοθεραπείες και παράλληλα τις κυριακάτικες Θείες Λειτουργίες στους Αγ. Ισιδώρους, γιατί μόνο εκεί βρίσκαμε γαλήνη και βλέποντας τον πόνο σε μικρά παιδάκια και μεγάλους ανθρώπους, ένιωθες ότι δεν είσαι μόνος, και όλος αυτός ο κόσμος που πηγαίνει στο Ναό των Αγ. Ισιδώρων στο Λυκαβητό, μόνο για βόλτα δεν πάει.

29/6/2018
Το παιδί μας, έχει ήδη κάνει την 3η χημειοθεραπεία και ανεβαίνουμε στον Ναό βράδυ αργά γύρω στις 10-10,30, εκείνη την ημέρα ο π. Δημήτριος έχει τον ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ και ευλογεί τον κόσμο. Περιμένουμε αρκετές ώρες μέχρι να έρθει η σειρά μας να μας ευλογήσει. Οταν έρχεται η σειρά του,(γύρω στις 1.30-2 παρά το πρωί) ο π.Δημήτριος τον ευλογεί με τον ΣΤΑΥΡΟ και τον παίρνει αγκαλιά λεγοντάς του ”οι επόμενες εξετάσεις θα είναι καλλίτερες, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα, μην ανησυχείς ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ¨
3/7/2018

Ημέρα αγωνίας για τις εξετάσεις (αξονική) που έκανε. Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλ. μου, “ελα μπαμπά, πήραμε τ΄αποτελέσματα” Ε και…. “Ολα καλά, ο ογκος από 7,5 εκ. και 4,6 εκ έχει γίνει 2,5 εκ Χ 1,4 εκ. (συν. εξέταση Νο 8) και παρατηρείται σημαντική μείωση. Τα κλάμματα και γέλια όλα μαζί, προσευχή και δοξασία στον Κύριο για το δώρο που έκανε στο παλλικάρι μας.

Τα λόγια του π.Δημήτριου, αρχίζουν να ηχούν μέσα στα αυτιά μου. ”ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ”. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
Βέβαια μερίδιο έχει και η επιστήμη, αλλά επειδή εμείς προσωπικά, στείλαμε τις αρχικές εξετάσεις στην Αμερική (έχω την ξαδέλφη μου και την ανηψιά μου που είναι ογκολόγοι), μας είπαν “οτι η θεραπεία παντού είναι η ίδια,

ακολουθούν το πρωτόκολλο, παντού τα ίδια φάρμακα της χημειοθεραπείας. Δεν υπάρχει λόγος να έρθει στην Αμερική. Και το βασικό μας είπαν είναι ¨Να δεχτεί ο οργανισμός την θεραπεία και ν΄αντιδράσει θετικά”. Αλλα το βασικότερο απο όλα είναι να έχει, ΠΙΣΤΗ, και όλα θα πάνε καλά.

Αυτό πιστέψαμε όλοι μαζί. Πέρναμε δύναμη απο τις προσευχές μας, απο τις εικονίτσες, τα λόγια, την αγάπη, του πατέρα Δημήτριου και απο τα θαύματα του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ που ακούγαμε και βλέπαμε, απο την καλοσύνη των ιερέων του Ι.Ναού των Αγ. Ισιδώρων και προχωρούσαμε.

Προσπαθούσαμε, όταν κάποιος λύγιζε απο τ΄αποτελέσματα της χημειοθεραπείας που αντίκριζε ν΄ανεβαίνει στον Ναό για να παίρνει καινούργιες ανάσες και δύναμη. Γιατί πραγματικά αυτό που συμβαίνει σ΄εκείνον τον Ναό, μόνο στην ΄΄ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ¨ μπορείς να το αποδώσεις.
Εμείς σαν οικογένεια γεμίσαμε ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ. Θυμηθήκαμε ξανά ότι για όλα πρέπει να παρακαλάμε και να ευχαριστούμε τον ΘΕΟ.

Για αυτό τον λόγο είμαι πολύ ευγνώμων στον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη και σε όλους τους ιερείς, γιατί τα παιδιά μου γύρισαν ξανά στη αγκαλιά του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.
9/10/2018

Αξέχαστη ημέρα. Χτυπάει το τηλέφωνο, ο Πέτρος και ακούω τον πατέρα Δημήτριο να μου λέει.
– ¨Μάριε, πριν πάει για εξετάσεις το παιδί, να έρθει να τον δώ”
– Πατέρα, αύριο 10/10 έχει κλείσει ραντεβού για την αξονική.
– Να έρθει πρώτα να τον δώ και μετά να παει να κάνει την εξέταση. Και να του πείς ότι στις 16 του μηνός του ΑΓ. ΛΟΓΓΙΝΟΥ, ο

ΣΤΑΥΡΟΣ θα κάνει ΘΑΥΜΑ για το παιδί σου.

Πράγματι έτσι έγινε, αλλάξαμε την ημερομηνία εξέτασης και ανεβήκαμε στον Ναό, και μόλις τελείωσε η Θεία Λειτουργία ο π. Δημήτριος,τον αγκάλιασε και τον κράτησε στην αγκαλιά του, όπως κάποιος πατέρας που έχει να δει το παιδί του καιρό, με πολλή αγάπη. Και φεύγοντας του λέει “Του Αγίου Λογγίνου, θα γελάσουμε όλοι μαζί”

10/10/2018
Νέες εξετάσεις και αποτελέσματα
Ο όγκος στον μεσοθώρακα 1,3Χ1,1 εκ, σαν μια φακή σχεδόν ανύπαρκτος. Το πρώτο δείγμα του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, όπως ακριβώς μας είπε ο πατέρας Δημήτριος την προηγουμένη.
16/10/2018 (Του Αγίου Λογγίνου)

Ολη η οικογένεια στον Ναό για να πάρουμε την ευλογία του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ο κόσμος απίστευτα πολύς ,περίμεναν να ευλογηθούν. Τελικά δεν κατάφερε ο Αχιλλέας να σταυρωθεί γιατί η ώρα ήταν προχωρημένη και έφυγε στεναχωρημένος. Εγω έμεινα λίγο ακόμα και είπα του π.Κωνσταντίνου για το παλικάρι μας. Τότε μου λέει – Δεν πειράζει αρκεί που ήρθε και προσκήνυσε πήρε την ευλογία του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

18/10/2018 (2 ημέρες μετά του Αγ. Λογγίνου)
Σας λέω, ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, τίποτα άλλο.
Οι εξετάσεις που πήραμε μας έκαναν να χάσουμε το έδαφος, τόσο καθαρές σαν να μην πέρασε κάτι κακό πάνω στο παιδί μας. Οι φωτο απο το PET-CT είναι συννημένες, οι αριστερές δείχνουν το αρχικό στάδιο και δεξιά οι νέες χωρίς ίχνος κακοήθειας. (συν. εξετάσεις Νο 9-10-11-12).Και η γνωμάτευση των ιατρών. ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ του ΕΝΤΟΝΩΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, (συν. γνωμάτευση Νο 13)

Και η απάντηση απο την Αμερική, που στείλαμε τις εξετάσεις.
Democleia Gottesman
Τρί, 23 Οκτ, 3:53 π.μ.

“Από ότι διαβάζω, τα αποτελέσματα είναι πολυ καλά. Η εξέταση θεωρείται αρνητική. Αφού όλα τα παθολογικά ευρήματα έχουν εξαλειφθεί. Ένας ορατός μικρός λεμφαδενας που βλέπουν, όπως φαίνεται δεν δείχνει μεταβολική δράση , άρα δεν είναι παθολογικός. Θα μπορούσε να είναι όπως λέμε, αντιδραστικός, να υπάρχει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Φαίνεται ότι όλα είναι πολυ καλά!! ”

Ευλογημένοι να είναι όλοι οι πατέρες στον Ι.Ναό των Αγ. Ισιδώρων με την αγάπη και στοργή που μας περιέλαβαν προσωπικά εμένα και όλη μου την οικογένεια και ακόμα περισσότερο ο π.Δημήτριος ο οποίος με την χάρη του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και την αμέριστη ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ μας έδωσε την μεγάλη χαρά που το κάθε σπίτι μετά απο τέτοια αρρώστια παρακαλεί και ευχεται να έχει.

Ας είναι ευλογημένο το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Ας είναι ευλογημένος ο φωτεινός αυτός Ανθρωπος, ο πατέρας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ.

Με αμέριστη ευγνωμοσύνη και πίστη στον ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ.Πηγή ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button