ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στο πλατό του ΑΝΤ1: “Καλό ταξίδι…”

Ο θάνατος του Σάκη Σωτηράκη βύθισε στη θλίψη και τον καλό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσα από την εκπομπή του “The 2night show”.

Ο 64χρονος ήταν επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Διάσωσης, ενώ στη συμπρωτεύουσα είχε μακρά προσφορά στον εθελοντισμό και μάλιστα, συμμετείχε σε δεκάδες ομάδες, ανάμεσά τους η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο Σάκης Σωτηράκης έδωσε μάχη με τον κορονοϊό, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, αλλά τελικά νικήθηκε και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1 προβλήθηκε μια φωτογραφία του Σάκη Σωτηράκη έχοντας δίπλα τα εξής λόγια: «Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου μου Σάκη Σωτηράκη…Στον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του, στο να βοηθάει τους συνανθρώπους μας. Καλό ταξίδι Σάκη…».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button