ΔΙΑΦΟΡΑ

Έψησε ένα μπιφτέκι να φάει ο γιος της που πεινούσε! Λίγη ώρα αργότερα, έτρεχαν στα επείγοντα…

Ένα μικρό αγόρι έφαγε τα μπιφτέκια που του ετοίμασε η μητέρα του. Αλλά μετά από λίγο, οδηγήθηκαν εσπευσμένα στα επείγοντα περιστατικά.

Λατρεύουμε τα μικροαντικείμενα από τα καταστήματα του ενός ευρώ, αλλά υπάρχει ένα από αυτά που δεν πρέπει ποτέ να αγοράσετε: μια βούρτσα μπάρμπεκιου. Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της, είναι καλύτερο να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό εργαλείο και σίγουρα να αποφύγετε τη συγκεκριμένη βούρτσα.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας αυτό το θέμα, διότι δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα ελαφρά όταν πρόκειται για θέματα υγείας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την ιστορία του Άντονι, ενός νεαρού αγοριού του οποίου η οικογένεια έμαθε από πρώτο χέρι τους πιθανούς κινδύνους αυτών των βουρτσών.

Η οικογένεια του Anthony, όπως και πολλοί άλλοι, ήταν πολύ ενθουσιασμένη που έφτασε η άνοιξη. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο μπάρμπεκιου της χρονιάς! Πριν ξεκινήσουν, η μητέρα του Anthony, Nadia, καθάρισε γρήγορα το μπάρμπεκιου με τη βούρτσα τους και σε χρόνο μηδέν ήταν έτοιμο για να ψηθούν τα μπιφτέκια.

Μετά από μερικές μπουκιές, ο Αντώνης ένιωσε πόνο στο λαιμό του. Γινόταν όλο και χειρότερος, μέχρι που οι γονείς του τον πήγαν στα επείγοντα. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πολύ τρομακτικό για την οικογένεια. Οι γιατροί έκαναν ακτινογραφία του αυχένα του και βρήκαν την πηγή του πόνου του. Ένα μικρό κομμάτι της βούρτσας είχε κολλήσει στο λαιμό του. Συνειδητοποίησαν ότι προερχόταν από τη βούρτσα και είχε κολλήσει στο μπιφτέκι του.

Αν το σύρμα είχε προχωρήσει περισσότερο, θα μπορούσε να είχε τρυπήσει τα όργανά του, οδηγώντας σε πολύ σοβαρές επιπλοκές. Οι γιατροί τον έσπευσαν γρήγορα στο χειρουργείο για να σώσουν την κατάσταση πριν τα πράγματα χειροτερέψουν.

Η εγχείρηση ήταν επιτυχής, αλλά ο Anthony έπαθε μια σοβαρή μόλυνση από το βρώμικο καλώδιο λίγες μέρες αργότερα. Χρειαζόταν πολύ βαριά αντιβιοτικά και πολλή φροντίδα, αλλά ευτυχώς η μόλυνση έφυγε μετά από λίγο. Τελικά μπόρεσε να φύγει από το νοσοκομείο.

Αυτή η ιστορία μπορεί να ακούγεται σαν να μην είναι αληθινή, αλλά θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Οι γιατροί λένε ότι αυτές οι ιστορίες συμβαίνουν πιο συχνά απ’ ό,τι νομίζουμε. Γι’ αυτό, εκτός από το να αλλάζετε την οδοντόβουρτσά σας κάθε χρόνο, είναι επίσης σημαντικό να αγοράζετε μια οδοντόβουρτσα καλής ποιότητας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι οδοντόβουρτσας – όπως αυτές που είναι κατασκευασμένες από νάιλον ή πέτρες – που είναι ασφαλείς για χρήση. Εάν συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ίδια οδοντόβουρτσα, βεβαιωθείτε ότι οι τρίχες είναι καθαρές μετά από κάθε χρήση.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button