ΔΙΑΦΟΡΑ

Πιάστηκαν στα χέρια για τον Σταυρό- Τα βίντεο της έντασης και η δυσφορία του μητροπολίτη

Θεοφάνεια στα Τρίκαλα: «Αρπάχτηκαν» για τον Τίμιο Σταυρό – Η δυσφορία του μητροπολίτη Αυλώνος

Θεοφάνεια με παρατράγουδα στα Τρίκαλα. Ο Τίμιος Σταυρός έπεσε στα νερά του Ληθαίου και η μάχη που έδωσαν οι κολυμβητές ξέφυγε για λίγο από τα επιτρεπόμενα όρια.

Μάχη σώμα με σώμα στα φετινά Θεοφάνεια στα Τρίκαλα για τον Τίμιο Σταυρό. 4 άτομα έδωσαν την τελική μάχη για να τον πιάσουν, αλλά αυτή κάποια στιγμή ξέφυγε από τα επιτρεπόμενα όρια. Μπροστά σε μικρούς και μεγάλους, επικράτησε ένταση, καθώς κανείς τους δεν έκανε πίσω. Αρχικά μέσα στον ποταμό είχαν πάρει θέση 10 άτομα. Τα 6 έκαναν πίσω και προχώρησαν οι 4 άντρες που «αρπάχτηκαν» με τις εικόνες να κάνουν από το πρωί τον γύρο της χώρας, μέσω των social media.

Μάλλον κωμικότραγικό ήταν το σκηνικό στη ρίψη του Τίμιου Σταυρού στα Τρίκαλα στα παγωμένα νερά του Ληθαίου ποταμού, αφού κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια οι κολυμβητές. Αρχικά τον σταυρό έπιασε ένας νεαρός, όμως έπεσαν πάνω του άλλοι για να τον πάρουν με αποτέλεσμα να υπάρξει για λίγα δευτερόλεπτα ένταση.

Η δυσφορία που προκλήθηκε αποτυπώθηκε και από το σχόλιο του Μητροπολίτη Αυλώνος κ. Χριστόδουλου, ο οποίος από μικροφώνου είπε «θα σκοτωθούν τώρα…».

Πάντως, το περιστατικό άφησε μια πικρή γεύση σε όσους βρέθηκαν εκεί καθώς την τελετή παρακολουθούσαν και μικρά παιδιά. Δείτε τις εικόνες του trikalaopinion.gr και του trikalaola.gr.

 

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button