ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός

Μεγάλη απώλεια. Ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής του Φώσκολου και του Ελληνικού θεάτρου έφυγε χθές απο την ζωή μετά απο τιτάνια μάχη με τον καρκίνο.

Ο Σπύρος Μισθός δεν είναι πια εδώ. Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας πρίν απο λίγη ώρα σκορπώντας πόνο και στεναχώρια σε όσους τον γνώριζαν. Πόσο κρίμα…

Ο σπύρος έγραψε:

“Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή..Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκινο , ο εκ των πρωταγωνιστων του Νίκου Φώσκολου ο Σπυρος Μισθος..Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα.Καλο ταξίδι Σπυράκο μας”.

Την είδηση πως ο Σπύρος Μισθός δεν είναι πια στη ζωή έφερε στο φως ο συνάδελφος και καλός του φίλος, Σπύρος Μπιμπίλας.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο ήρθε να σκορπίσει η είδηση πως ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός δεν είναι πια στη ζωή.

Μια είδηση που έφερε στο φως ο συνάδελφος και καλός του φίλος, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή… Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο , ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου ο Σπυρος Μισθος» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα. Καλο ταξίδι Σπυράκο μας» συμπλήρωσε.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button