ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαύρα Χριστούγεννα στην Καβάλα – Νεκρός 29χρονος ντελιβεράς σε τροχαίο

Ένας νέος άντρας μόλις 29 ετών έχασε τη ζωή του το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, στην Καβάλα.
Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 29χρονος εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Όπως αναφέρει το kavalanews, ο 29χρονος ήταν ντελιβεράς και την ώρα του τροχαίου πήγαινε παραγγελίες, για το κατάστημα που εργαζόταν.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά όταν έφτασαν οι διασώστες ήταν ήδη αργά.

Στο πένθος η ΕΛΑΣ – Νεκρός ο αστυνομικός Γιάννης Θεοδωρογλάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Υποστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννης Θεοδωρογλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες έδινε μάχη τον τελευταίο καιρό με πρόβλημα υγείας, στην οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ είχε προσφέρει για πολλά χρόνια έργο στην υπηρεσία την οποία υπηρέτησε με προσήλωση. Μετά την αποστρατεία του, έγινε επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, με τον ίδιο να εργάζεται πάνω στη σύσφιγξη των σχέσεων των δυο χωρών.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και την “οικογένειά” του στην Ελληνική Αστυνομία.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button