ΔΙΔΑΧΕΣ

Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάpαξαν τα σκυλιά – Φώναξαν «αθάνατn» (φωτο, video)

Ειδικότερα, κλίμα οδύνης επικρατεί έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας, όπου η οικογένεια και οι φίλοι της 50χρονης Ελισάβετ θα την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ThessToday.gr, λίγο μετά τις 10, το φέρετρο με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας έφτασε στην εκκλησία για την κηδεία. Σφιχταγκαλιασμένοι, οι δικοί της άνθρωποι φώναξαν “αθάνατη” και “δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.

 

Ειδικότερα, τα σκυλιά την κατασπάραξαν πριν προλάβει να αντιδράσει ο κηπουρός που τη βοηθούσε. Οργισμένος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης Ελισάβετ, Στέργιος Κουτσουβάλογλου ξεσπά λέγοντας: “Δεν πρέπει να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Έχει ξαναγίνει, απλώς αυτή τη φορά τα σκυλιά έγιναν δολοφόνοι εις γνώσιν του”.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι 0 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Πάνω από 50 δαγκωματιές στο κορμί της 50χρονης από την επίθεση των σκύλων – Τι έδειξε η νεκροψία

Να υπενθυμίσουμε ότι σοκαριστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σχετικά με τον θάνατο της 50χρονης μητέρα δύο παιδιών, η οποία σκοτώθηκε έπειτα από την άγρια επίθεση τριών σκυλιών του γείτονάς της στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη 50χρονη διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

 

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button