ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Πέθανε η τραγουδίστρια Μπέτυ Ντέιβις

Η Μπέτυ Ντέιβις πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Ο θάνατος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας της φανκ και σόουλ, επιβεβαιώθηκε από τη φίλη της Danielle Maggio στο Rolling Stone.

Η Amie Downs, διευθύντρια επικοινωνίας για την κομητεία Allegheny της Πενσυλβάνια, όπου διέμενε η Davis, αποκάλυψε ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από φυσικά αίτια, σύμφωνα με τη New York Post .

Η σταρ τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες όπως οι Get Ready for Betty, It’s My Life και If I’m In Luck I Might Get Picked Up, μεταξύ 1964 και 1975.

Η Mπέτυ παντρεύτηκε το 1968 τον τραγουδιστή Miles Davis, με τον οποίο είχαν 19 χρόνια διαφορά. Ο γάμος τους κράτησε μόνο ένα χρόνο και τελείωσαν τη συνεργασία τους το 1969, κατά τη διάρκεια όμως της σχέσης τους έκαναν μαζί μουσική.

Η Ντέιβις κυκλοφόρησε το ομότιτλο ντεμπούτο της άλμπουμ για τον προωθητή του Woodstock, Michael Lang’s Just Sunshine Records το 1973, με άλλα δύο στούντιο άλμπουμ στο They Say I’m Different (1974) και το Nasty Gal (1975) που κυκλοφόρησε από την Island Records τα επόμενα χρόνια. .

Κανένα από αυτά τα άλμπουμ δεν είχε σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, αλλά η Ντέιβις είχε πολλούς θαυμαστές λόγω των ανοιχτά σεξουαλικών στίχων και του στυλ ερμηνείας της.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button