ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαύρη Πρωτοχρονιά: Ξεψύχησε ο 35χρονος Χρήστος, έγκυος το δεύτερο παιδί τους η σύζυγος του!

Μαύρη Πρωτοχρονιά: Ξεψύχησε ο 35χρονος Χρήστος, έγκυος το δεύτερο παιδί τους η σύζυγος του!

Μαύρη πρωτοχρονιά για οικογένεια στη Λάρνακα της Κύπρου, η οποία ντύθηκε στα μαύρα λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους. Πριν την υποδοχή του 2021, άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο και άλλο ένα τραγικό γεγονός σημαδεύει το 2020.

Δυστυχώς, σε θανατηφόρο δυστύχημα εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα, με θύμα τον 35χρονο Χρήστος Χριστοδούλου από τον Ψευδά, λοχαγός στην Εθνική Φρουρά και παντρεμένος και κάτοικος στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 35χρονος, ενώ κινείτο με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του επί της λεωφόρου Μακαρίου στην Αραδίππου, στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που

οδηγούσε 41χρονη, προσέκρουσε σε αυτό, καθώς η οδηγός επιχειρούσε να στρίψει σε δεξιά πάροδο. Ακολούθως, ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως χτυπήθηκε από δεύτερο όχημα, ενώ η μοτοσικλέτα του σύρθηκε περίπου 150 μέτρα μακριά.

Από την βίαιη σύγκρουση, ο άτυχος 35χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο σημείο για εξετάσεις έσπευσε η Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος. Στη σκηνή εντοπίστηκε κράνος το οποίο φαίνεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να φορούσε ο 35χρονος.

Ο άτυχος Χρήστος Χριστοδούλου, που είναι το 48ο θύμα που καταγράφεται στην μαύρη λίστα της ασφάλτου του 2020, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταλείπει έγκυο σύζυγο και ένα ανήλικο παιδάκι.

Πηγή: reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button