ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο επιχειρηματίας Γιάννης Πολυράκης

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Θεσσαλονίκη μετά την τραγική είδηση του θανάτου του διαφημιστή, εκδότη και επιχειρηματία Γιάννη Πολυράκη σε ηλικία 61 ετών. Ιδρυτής της διαφημιστικής εταιρίας Polyplano, εκδότης της μηνιαίας free press εφημερίδας της Θέρμης ” Άποψη “, ένας δραστήριος και ικανότατος επιχειρηματίας αλλά κυρίως Άνθρωπος και φίλος από τους λίγους. Τελείωσε το 8ο γυμνάσιο λύκειο θεσσαλονίκης.

Σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο TEI Θεσσαλονίκης, Διοίκηση επιχειρήσεων στο Cégep de Rosemont και Marketing στο Université de Montréal. Εγκατεστημένος στη Σουρωτή υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους και αγαπητούς ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας.  Μια σπάνια περίπτωση έντιμου συνεργάτη πάντα πρόθυμου να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη.   Ένας ΆΝΘΡΩΠΟΣ ιδιαίτερα αγαπητός και ξεχωριστός που πάντα φρόντιζε να στηρίζει όποιον ζητούσε βοήθεια.

Αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες σκόρπιζε απλόχερα την αγάπη και τις γνώσεις του. Πριν λίγα χρόνια έχασε τη γυναίκα του Φανή και αυτό τον βύθισε σε βαθιά θλίψη. Ευτύχησε να καμαρώσει τους δύο γιους του να μεγαλώνουν να ανοίγουν τα φτερά τους και πρόλαβε να γίνει παππούς να χαρεί και να παίξει με τα πανέμορφα εγγόνια του. Καλό ταξίδι φίλε, η αγαπημένη σου Φανή θα είναι πάλι κοντά σου

Στη σελίδα του στο facebook φίλοι και συνεργάτες με λίγες κουβέντες περιγράφουν τον θαυμάσιο αυτόν άνθρωπο. Η απώλεια σε κάνει να εκτιμάς ακόμα περισσότερο την αξία του ανθρώπου, του φίλου του συνεργάτη… Καλό Παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια σου ,που είναι ακόμα μεγαλύτερη από ότι νόμιζες!!

πηγη thes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button