ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεγάλη θλίψη στο Αγρίνιο: «Έφυγε» στα 55 του ο Πάνος Παπατρέχας

Το άκουσμα μίας εξαιρετικά άσχημης είδησης σκορπά βαρύ πένθος στο Αγρίνιο, σήμερα Πέμπτη 25/8.

Από τη ζωή έφυγε απρόσμενα, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, τα ξημερώματα, ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός λογιστής Πάνος Παπατρέχας, σε ηλικία 55 ετών. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, με εντονότατη κοινωνική παρουσία. Υπήρξε μάλιστα ενεργό μέλος και στον πολιτικό χώρο της κεντροαριστεράς από μικρή ηλικία.

Συγκινεί η ανάρτηση της κόρης του Γεωργίας στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία αναφέρει: «Σήμερα έφυγε ο μπαμπάς μου, ξαφνικά. Ένας άνθρωπος άνθρωπος μοναδικός και ξεχωριστός, με απεριόριστη αγάπη μέσα του. Ένας άνθρωπος μεγαλωμένος με αξίες και ιδανικά.

Ενας άνθρωπος που έτρεχε για όλους, για τα παιδιά του, για τη γυναίκα του και όποιον το είχε ανάγκη Ένας άνθρωπος που όχι μόνο δεν έβαζε φρένο στην «τρέλα» μου αλλά την στήριζε! Τα λόγια φτωχά, οι στιγμές λίγες και η απώλεια μεγάλη. *Μην γελάς από εκεί πάνω με τον Φώτη, γιατί εσείς χάνετε».

Η διεύθυνση και οι συνεργάτες του agriniopress εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του

Δύσκολες ώρες για το Μάκη Πουνέντη – Πέθανε αγαπημένο του πρόσωπο

Ο Μάκης Πουνέντης εξέφρασε τη λύπη με ανάρτηση στα social media

Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Μάκη Πουνέντη. Μέσα από μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο Instagram μίλησε για την ξαδέλφη του, Βίβιαν που έφυγε από τη ζωή.

«Έρχονται στη ζωή και αυτές οι στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια για να πεις. Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να σιωπήσεις. Όμως εσένα, πώς να μην σε αποχαιρετήσω, αγαπημένη μου; Ο Θεός σε προίκισε με φως και με μια μεγάλη καρδιά που χωρούσε κάθε πρόβλημα, κάθε ανάγκη. Η αγκαλιά σου πάντα ανοιχτή για όλους. Η λάμψη και το ταπεραμέντο σου, δεν σε άφηναν να περάσεις απαρατήρητη όπου κι αν βρισκόσουν. Και αυτό το γέλιο σου. Αχ Βίβιαν, αυτό το γέλιο σου θα μου λείψει περισσότερο.

Ποτέ δεν ήμουν καλός με την απώλεια. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Όταν έχανα κάποιον που αγαπούσα πολύ, έβαζα τα δυνατά μου να συνεχίζω τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Όμως τώρα, Βίβιαν, θα ζω με την αγάπη που αφήνεις πίσω σου. Καλό Παράδεισο, αγαπημένη μου ξαδερφούλα», ήταν τα λόγια του Μάκη Πουνέντη για τη δύσκολη απώλεια που βιώνει.

Δείτε την ανάρτηση

πηγη .in.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button