ΔΙΑΦΟΡΑ

Λουτράκι: Πέθανε ξαφνικά 38χρονη στη κηδεία του 55χρονου θείου της ο οποίος πέθανε ξαφνικά (photo)

Μία 38χρονη γυναίκα κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια της κηδείας του θείου της στο Λουτράκι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της κηδείας του Γ.Β., ενός παλιού dj, ο οποίος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών.

Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, η 38χρονη ανιψιά του Χ.Κ., ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μάταια προσπαθούσαν όλοι να τη συνεφέρουν, αφού την μετέφεραν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου. Άκαρπες ήταν και οι προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όμως, δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Η άτυχη γυναίκα από το Λουτράκι ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός μωρού.

Κρήτη: Αυτός είναι ο 44χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 22χρονου – Παραδόθηκε και ομολόγησε

Κρήτη – Στην αστυνομία Ρεθύμνου παραδόθηκε ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας του 22χρονου Κώστα στον Μυλοπόταμο. Ο άνδρας εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου στην Κρήτη λίγο μετά τις 11 το πρωί συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του φονικού φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και να παρέδωσε το όπλο με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του 22χρονου. Η αστυνομική προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ο 44χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα απόψε ή αύριο το πρωί.

Οι δύο άντρες φέρεται να είχαν σοβαρό φραστικό επεισόδιο και υποστηρίζεται ότι μέσα στη μέθη του το θύμα είπε κάποιες βαριές κουβέντες στον 44χρονο, ο οποίος στην συνέχεια πήρε το πιστόλι και εκτέλεσε τον νεαρό συγχωριανό του.

Κρήτη – Το χρονικό της δολοφονίας. Ο νεαρός πατέρας ενός βρέφους εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες, έξω από το σπίτι της αδελφής του, η οποία τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν κτηματικές διαφορές, είχαν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα μέσα στο χωριό, όταν και – σύμφωνα με πληροφορίες – συναντήθηκαν στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης.

Λίγο αργότερα, ο δράστης με το αγροτικό αυτοκίνητό του, μετέβη στο σπίτι της αδερφής του 22χρονου. Τον πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές και τράπηκε σε φυγή. Στο χωριό ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο 22χρονος είχε χτυπηθεί από τα πυρά του 44χρονου και υπέκυψε στα τραύματα που του προκάλεσαν οι σφαίρες. Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν εκεί.

Στο χωριό από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο από το Ρέθυμνο όσο και από άλλες περιοχές του νησιού για τον φόβο βεντέτας.

Κρήτη – Ο θρήνος της αδελφής του 22χρονου Σπαρακτική είναι η ανάρτησή της στο Facebook, με την οποία απευθύνει πολλά «γιατί» στο νεκρό αδελφό της. Η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονική επίθεση «μιλάει» στον 22χρονο, εκφράζοντάς του και την αγωνία της για το δικό της γιο, που είχε πολύ αδυναμία στον 22χρονο, θείο του, αλλά εκδηλώνει και το παράπονό της για το ότι ο αδελφός της δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα.. ούτε καν το νεογέννητο γιο του.

Opinionleader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button