ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι θετοί γονείς μου, με ξυλοκóπnσαν για να παντρευτώ επειδή τους πiεζε η βιολογική μου μάνα – Η ιστορία της Σοφίας

Είμαι και εγώ ένα από αυτά τα παιδιά τα ορφανά με ζωντανούς γονείς.

Tα παιδικά μου χρόνια όμορφα στο νησί, κάποια χρόνια μετά έρχομαι στην Αθήνα γιατί έπρεπε να ζήσουμε καλύτερα οικονομικά. Zούσαμε καλά ο πατέρας ναυτικός. Στα 13 μου, άρχισαν να με πιέζουν με τρόπο ότι έπρεπε να κάνω οικογένεια τα προξενιά έρχονταν το ένα μετά το άλλο. Στο τέλος με πιέζουν να πάρω κάποιον από το σόι με καλό όνομα και οικογένεια.

Με πάντρεψαν αφού πρώτα έφαγα ξύλο από όλους να για να μην αντιδρώ. Σε τρεις μήνες χωρίζω και αρχίζουν θέματα ηθικής γιατί είμαι ζωντοχήρα και εύκολη λεία για όλους.

Γνωρίζω τον επόμενο άντρα μου παντρευόμαστε στα 15 μου και κάνω το πρώτο μου παιδί. Όλα καλά μετά αρχίζουν τα προβλήματα περνούν 22 χρόνια στο διάστημα αυτό έρχεται και το άλλο μου παιδί. Ταλαιπωρία όλα αυτά τα χρόνια η μάνα μου δεν θέλει και δεν μιλά με κανέναν συγγενή ούτε με τα αδέλφια της και δεν βγαίνει από το σπίτι.

Περνούν τα χρόνια φεύγουν από τη ζωή και τότε μαθαίνω την αλήθεια γιατί δεν ήθελε κανέναν και γιατί φοβόταν τους πάντες: Γιατί η βιολογική μητέρα μου, την ενοχλούσε συνέχεια και την πίεζε να με παντρέψει να νιώσει σιγουριά. Τυχαία μέναμε στην ίδια περιοχή με τη βιολογική μου μάνα και είχα αδέλφια μεγαλύτερα όταν έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη και μάλιστα με εικονική γέννα. Τα πάντα γκρεμίστηκαν καί τό χειρότερο το ήξερε όλη η οικογένεια και η φίλοι, οι πάντες ακόμα και ο πατέρας τον παιδιών μου!

Αρρώστησα δεν υπάρχει κανένας να μου πει να μάθω πως έγινε αυτό και εγώ ζούσα στην άγνοια τόσα χρόνια. Μια ζωή ψεύτικη με ανθρώπους που αγαπουσα και αυτοί με κορόιδευαν.

Ναι χρεώνω τα πάντα σε αυτούς τους γονείς που με μεγάλωσαν που τους λάτρεψα και τους λατρεύω ακόμα που με πήραν νεογέννητο και με έκαναν άνθρωπο γιατί δεν έπρεπε να με αφήσουν σε τέτοια άγνοια και τέτοιο πόνο.

Με ταλαιπωρία και ψάξιμο βρίσκω τη βιολογική οικογένειά μου άλλη ταλαιπωρία από κει. Τα αδέρφια μου δεν ξέρουν για εμένα ότι υπάρχω και ότι η μάνα μας με έχει δώσει.
Η μητέρα μου η βιολογική αυστηρή και αμετανόητη “σε έδωσα για να περάσεις καλύτερα γιατί δεν είχα να σε συντηρήσω” η απάντησή της. Τι να της πεις όπως κράτησες τα δύο παιδιά με κράταγες και εμένα;

Κατέρρευσα αρρώστησα έβγαλα έναν καρκίνο κουράστηκα πάλεψα πόνεσα ας πούμε ότι το ξεπέρασα γιατί βλέπεις ήθελα να φαίνομαι και δυνατή αλλά εγώ ήξερα πόσο υπέφερα και πόσο υποφέρω. Όταν αισθάνεσαι ότι δεν ανήκεις πουθενά όταν τοι σταθερές σου, γκρεμίζονται και αλλάζουν.

Έχουν φύγει όλοι τώρα είναι ψηλά ας είναι καλά εκεί που είναι η ταλαιπωρία της ψυχής μου όμως δεν αλλάζει για αυτό όλοι όταν κάνουν αυτό το ευεργέτημα, γιατί η υιοθεσία είναι ευεργέτημα και θέλει μεγάλη καρδιά-πρέπει να το κάνεις σιγά-σιγά. Πρέπει σε αυτά τα παιδιά να λένε την αλήθεια γιατί η ζημιά που γίνεται είναι ανεπανόρθωτη. Εγώ το έμαθα με πολύ άσχημο τρόπο και το πλήρωσα.

Όλοι οι ψυχολόγοι μιλούν για τα υιοθετημένα παιδιά για το πώς θα το μάθουν. Όχι φίλοι μου με το μετά πρέπει να ασχοληθούν μετά τι γίνεται που εκεί είναι το μεγάλο χάος. Βλέπουμε σε τηλεοπτικές εκπομπές να φεύγουν αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι δεν ισχύει στη ζωή αυτό δεν υπάρχει.

Μετά αρχίζουν τα δύσκολα και είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς να συγχωρέσεις. Εκεί θέλουν βοήθεια όλα αυτά τα παιδιά τα ορφανά με τους ζωντανούς γονείς.

Τα θέματα είναι πολλά μετά και τα προβλήματα άλλα τόσα κι αν υπάρχουν και περιουσίες εκεί είναι που γίνεται της τρελής. Η εξαπάτηση η κοροϊδία το ψέμα στην ψυχή του άλλου δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν το έχει περάσει.

Σοφία

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button