ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο τώρα Δύσκολες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό

Δύσκολες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό – Δεν λειτουργούν πολλά ζωτικά του όργανα

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος υπαρχιφύλακας μία εβδομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο 31χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή.

Σύμφωνα με το Mega, εκτός από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλεον πολλά ζωτικά του όργανα.

Ειδικότερα, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν εν υπηρεσία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο γήπεδο του Ρέντη, τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα.

Οι γιατροί για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης σηψαιμίας, τον ακρωτηρίασαν στο πόδι το οποίο είχε τραυματιστεί από την ναυτική φωτοβολίδα. Ο 31χρονος παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή, και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή σιγά σιγά να τον ξυπνούν.

Θέλουν να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλο έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη, βλάβες.

Απειλές για τη ζωή του 18χρονου δράστη δέχεται η οικογένειά του

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις 11:00 πμ ο 18χρονος φερόμενος ως δράστης προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας ενώ θα κληθεί να δώσει και δείγμα DNA και ο 16χρονος αδερφός του, καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε χθες, η μητέρα του 18χρονου, δέχθηκε στο κινητό της ένα απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του 18χρονου κάνοντας λόγο για “δεύτερη κηδεία”, “βιασμούς” και “αυτοκτονία”.

πηγη piraeuspress.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button