ΔΙΑΦΟΡΑ

Καιρός σήμερα: Θερμοκρασίες υπό το μηδέν τις πρωινές ώρες στα βόρεια της χώρας, από πού ξεκινά η κακοκαιρία

Αστατος ο καιρός με χιόνια και στα βόρεια της Αττικής – Ισχυρές καταιγίδες μετά το μεσημέρι, στα παραθαλάσσια της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα

Με κακοκαιρία θα κυλήσει η μέρα σήμερα, καθώς ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση για το επόμενο διήμερο, με το έκτακτο δελτίο καιρού να βρίσκεται σε ισχύ.

Κατά τόπους ισχυρές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται μετά το μεσημέρι, στα παραθαλάσσια κυρίως, της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης 22/03, ιδιαίτερα και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έπεσε κατά τόπους κάτω από τους -9 βαθμούς Κελσίου. Η χαμηλότερη ελάχιστη καταγράφηκε στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας με -9,3 °C.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες της Τρίτης 22/03. σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

kairos-kairossimera-kairostora-meteo-

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button