ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη. Νεκρός ο Σίμος Κοσμαδάκης. Πάλεψε με τον Καρκίνο αλλά…

Θλίψη. Νεκρός ο Σίμος Κοσμαδάκης. Πάλεψε με τον Καρκίνο αλλά…

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Κι αυτό πόνεσε πολύ τους συγγενείς και την οικογένεια του.

Οικογένεια τα μέλη της οποίας έβλεπαν το τέλος,  αλλά η ψυχική του δύναμη, η αξιοπρέπεια και η πλήρης πνευματική του διαύγεια, τους έδινε ελπίδες ότι δεν θα τους άφηνε τόσο νωρίς. Έδινε μάχη με τον καρκίνο η οποία ήταν άνιση, αλλά όπως πάντα δεν έκανε πίσω, δε δείλιασε.

Έμεινε μέχρι το τέλος αναλλοίωτος και αυθεντικός.

Έφυγε με αξιοπρέπεια όπως έζησε και όλη του τη ζωή. Δεν παραδόθηκε, αγωνίστηκε μέχρι τέλους. Έκανε πολλά και ήθελε να κάνει κι άλλα, αλλά δεν πρόλαβε. Πάλεψε παλικαρίσια και παλικαρίσια έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη που ποτέ δεν τον εγκατέλειψε.

“Αγαπημένε μας Σίμο, έφυγες από την αγκαλιά μας για μια θέση στη γειτονιά των Αγγέλων.
Καλό ταξίδι!! Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας!” γράφουν οι φίλοι τους στα σόσιαλ μίντια.

Η νεκρώσιμος θα ψαλεί σήμερα στις 15.00, στην εκκλησία της Παναγίας Ευαγγελισμού, στην κεντρική πλατεία του Μοχού στην Κρήτη.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button