ΔΙΑΦΟΡΑ

“Αντίο Άγγελέ μου”: Δύσκολες ώρες για τον πρωταγωνιστή της Γης της Ελιάς – Η ασπρόμαυρη φωτό και το μήνυμα

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες φαίνεται να βιώνει ο ηθοποιός και μοντέλο Σπύρος Νικολαΐδης καθώς γνωστοποίησε ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Πένθος για τον Σπύρο Νικολαΐδη ο οποίος με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο instagram αποχαιρέτησε την μητέρα του που έφυγε από τη ζωή. «Αντίο Άγγελέ μου, Τώρα θα με προσέχεις από ψηλά, μανούλα μου, όπως έκανες πάντα», έγραψε ο Σπύρος Νικολαΐδης αποχαιρετώντας τη μητέρα του.

 

Πρόσφατα ο πρωταγωνιστής από τη σειρά, Γη της Ελιάς μίλησε στο περιοδικό OK για τα παιδικά χρόνια αλλά και το bullying που βίωσε στο σχολείο.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια, που δεν ήταν καλά οικονομικά, σε μία φτωχή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, που ήταν σαν να λέμε γκέτο. Εκεί ξεκίνησα το μποξ, γιατί στο σχολείο με έδερναν κάθε μέρα. Αφού έγινα, λοιπόν, καλός στο μποξ, πήγα μια μέρα στο σχολείο και πλάκωσα στο ξύλο αυτούς που μου έκαναν bullying. Έπρεπε να το αποβάλω αυτό από μέσα μου και να σταματήσει να συμβαίνει με κάποιον τρόπο», είχε εξομολογηθεί ο Σπύρος Νικολαΐδης. πηγη alldaynews.gr

Πάτρα: Δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια η Μαλένα – Η παιδο-ογκολόγος «αδειάζει» την ιατροδικαστή

Έγκλημα ο θάνατος της Ίριδας – Όλες οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Κατακεραύνωσε τη Χριστίνα Τσάκωνα , την ιατροδικαστή που είχε αποφανθεί πως η Μαλένα Δασκαλάκη είχε πεθάνει ξαφνικά από ηπατική ανεπάρκεια, η ογκολόγος που παρακολουθούσε το 3,5 ετών κοριτσάκι κατά το διάστημα της σύντομης νοσηλείας της στη μονάδα ΕΛΠΙΔΑ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού».

Ήδη από το 2019, χρονιά που έφυγε από τη ζωή η Μαλένα (13 Απριλίου), η παιδο-ογκολόγος είχε αμφισβητήσει σθεναρά το ιατροδικαστικό πόρισμα και είχε μεταφέρει τις ενστάσεις της στο ζεύγος Δασκαλάκη. Τρία χρόνια μετά κι ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η νέα ιατροδικαστική έκθεση που θα προσδιορίζει επακριβώς από τι απεβίωσε το μικρό κορίτσι, η γιατρός της Μαλένας επιμένει στα όσα έλεγε τότε: «Δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια το παιδί, αυτό είναι βέβαιο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ενώ στράφηκε κατά της κ. Τσάκωνα, η οποία στην πρόσφατη και υπό άκρα μυστικότητα κατάθεσή της στη 18η ανακρίτρια υποστήριξε πως το συμπέρασμά της ήταν σωστό με βάση τα δεδομένα που είχε τότε στα χέρια της. Ταυτόχρονα όμως φέρεται να πρότεινε, μετά βεβαίως και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, να γίνει περαιτέρω έρευνα για να διακριβωθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου του παιδιού.

«Η κ. Τσάκωνα μπορεί να έγραψε ό,τι ήθελε. Αφού το έγραψε, έπρεπε να το υπερασπιστεί. Όμως, στην κατάθεσή της, δεν υπερασπίστηκε την αιτία θανάτου, αλλά τον εαυτό της», είπε η ογκολόγος και εξήγησε: «Δεν είναι η ανεπάρκεια υπόθεση μιας ώρας ή μιας ημέρας. Δεν πεθαίνεις τρώγοντας και χορεύοντας από ηπατική ανεπάρκεια. Το έχουν βεβαιώσει όλοι οι συνάδελφοι, υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις ότι το παιδί είχε τέλεια εικόνα ηπατικά και την οποία επιβεβαίωνε πλήρως και η μητέρα η ίδια. Η ίδια μου είχε πει τότε ότι το παιδί ήταν σε άριστη κατάσταση, ήσυχο, έφαγε, δεν έκανε εμετούς, δεν είχε δυσφορία. Σήμερα, βέβαια, η μητέρα μιλά για ηπατική ανεπάρκεια γιατί αυτό τη συμφέρει. Ήταν βούτυρο στο ψωμί της εκείνη την ώρα να χρησιμοποιήσει την ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου του παιδιού της».

Στο μεταξύ, φαίνεται πως ήδη έχει απορριφθεί και η αγενεσία φλεβοκόμβου ως η αιτία που προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους, της Ίριδας, στις 21 Μαρτίου του 2021. Σύμφωνα με το pelop.gr, η Αγγελική Τσιόλα, που είχε υπογράψει το πόρισμα θανάτου της Ίριδας, στην κατάθεση που αναμένεται να δώσει, θα απορρίψει την αγενεσία του φλεβόκομβου. Αντιθέτως, θα επικεντρωθεί στο πνευμονικό οίδημα που είχε η ίδια προσθέσει στο πόρισμά της. Κι αφού θα απορριφθεί η αγενεσία φλεβόκομβου και καθώς δεν είχε διαπιστωθεί κάποιο γονιδιακό ή παθολογικό πρόβλημα ως αιτία θανάτου, απομένει η εγκληματική ενέργεια.

Τι ισχύει με τις εκταφές των παιδιών. Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για εκταφές των παιδιών, τουλάχιστον όσον αφορά στις περιπτώσεις της Τζωρτζίνας και της Μαλένας. Το ενδεχόμενο εκταφής της Ίριδας έχει αποκλειστεί, καθώς δεν φαίνεται ότι θα προσέφερε κάτι ουσιαστικό. Ταυτόχρονα, φαίνεται πως απομακρύνεται και το ενδεχόμενο εκταφής της Μαλένας, από τη στιγμή που ήδη έχει καταστραφεί ο μυελός των οστών της που θα μπορούσε να δείξει την ύπαρξη τυχόν τοξικής ουσίας στο παιδί. Ωστόσο, τη νέα εκταφή της Τζωρτζίνας είχε προτείνει εμμέσως στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, σύμφωνα με τον οποίο από τη λήψη τριχών θα μπορούσε να διαπιστωθεί κατά πόσο το παιδί είχε πέσει θύμα δηλητηρίασης και τους μήνες πριν από το θάνατό του.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η 18η τακτική ανακρίτρια έκανε δεκτό το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για εξέταση DNA στο αίμα της Τζωρτζίνας που εντοπίστηκε τυχαία σε φιαλίδιο μέσα σε ψυγείο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου. Το αίμα είχε ληφθεί στις 8 Απριλίου του 2021, τρεις ημέρες πριν το παιδί πάθει την πρώτη του καρδιακή ανακοπή και την εγκεφαλοπάθεια. Ήδη η Χριστίνα Σαλάππα έχει ζητήσει τη λήψη δείγματος DNA από τους γονείς του άτυχου κοριτσιού. Μάλιστα, μετά από σχετική εντολή της, εντοπίστηκαν κι άλλα 7 φιαλίδια, εκ των οποίων τα 5 με επεξεργασμένο αίμα του παιδιού από τη νοσηλεία του στο «Αγλαΐα Κυριακού» τον περασμένο Ιανουάριο καθώς και δύο (παγωμένης γενικής αίματος από 12/4/21) στο Ωνάσειο.

Ποιοι και γιατί κρύβουν στοιχεία. Οκτώ ήταν τελικά τα φιαλίδια του αίματος της μικρής Τζωρτζίνας που εμφανίστηκαν σε νοσοκομεία, τέσσερις και πλέον μήνες μετά την έναρξη της έρευνας γύρω από το φερόμενο ως έγκλημα του αιώνα. Ταυτόχρονα, τετράδια με ζωγραφιές και σημειώματα του κοριτσιού όπως και η σχολική της τσάντα εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σημεία όπου είχε προηγηθεί έρευνα των αστυνομικών αρχών. Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν την αγανάκτηση όσων παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση αυτή, ενώ δημιουργούν υπόνοιες ότι ενδεχομένως κάποιοι κρύβουν ή εμφανίζουν στοιχεία κατά βούληση.

«Θα πρέπει επιτέλους αυτή η υπόθεση να τελειώνει. Να παραδοθούν τα πορίσματα για να ξέρουμε τι γίνεται. Να ξέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο ελληνικός λαός. Δεν μπορεί κάθε τόσο να έχουμε νέα στοιχεία, στοιχεία που κανονικά θα έπρεπε να είχαν βρεθεί από την πρώτη στιγμή από εκείνους που έκαναν την έρευνα. Πρέπει να τελειώνει γιατί έχει κουράσει» είπε στο star ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε με νόημα: «Μήπως αυτές οι καθυστερήσεις δίνουν χρόνο σε ορισμένους να εξαφανίσουν στοιχεία; Μήπως έχουν εξαφανιστεί στοιχεία που δεν θα βρεθούν ποτέ; Ο κλονισμός της εμπιστοσύνης στις Αρχές θα είναι ό,τι χειρότερο. Όλα αυτά γυρίζουν στο μυαλό των σκεπτόμενων πολιτών της χώρας, που είναι πολλοί. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τα πορίσματα. Ο λαός λέει ότι οι πολλές μαμές βγάζουν στραβό το παιδί και έχει δίκιο. Έχουν συνεργαστεί γιατροί και αστυνομικοί και ακόμα δεν έχει βγει άκρη».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button