ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρικτό τροχαίο  – Νεκρός ένας 20χρονος

Φρικτό τροχαίο  – Νεκρός ένας 20χρονος

Δύο νεκρά παιδιά μέσα σε λίγες ώρες. Ο ένας στην Πέλλα λίγο νωρίτερα και ο άλλος στη Σάμο. Πόσο ακόμη αίμα στην άσφαλτο; Τι συνέβη στο νησί του Πυθαγόρα;

  1. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή οδό Μαλαγαρίου, στην πόλη της Σάμου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δίκυκλο που οδηγούσε 20χρονος και μίνι βαν της Frontex που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός στο νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση απο τη Λιμενική Αρχή Σάμου για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

O Συντονιστής Αιγαίου & Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης, στο άκουσμα της τραγικής είδησης ανέφερε: «Όταν το τραγικά αιφνίδιο, αποκόπτει το βλαστάρι από τους δικούς του, ο πόνος απλά είναι ανείπωτος. Την απόλυτη συμπόνια και συμπαράσταση μας στον συνάδελφο της Π.Υ. Σάμου και στη φαμίλια του».

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button