ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε στα 49 ο Θωμάς Παπανδρέου! Αβάσταχτος πόνος για τον πατέρα δύο παιδιών

Πέθανε στα 49 ο Θωμάς Παπανδρέου! Αβάσταχτος πόνος για τον πατέρα δύο παιδιών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από μια ακόμη απώλεια ενός νέου και πολύ αγαπητού Λαμιώτη, που «έφυγε» σε ηλικία 49 ετών, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (23/8/20).

Ο Θωμάς Παπανδρέου, μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Γιάννη, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκαν με αυτό που αγαπούσαν περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Τη μουσική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έγιναν από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες Dj, παραμένοντας στο χώρο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Παράλληλα ο Θωμάς, πάντα μαζί με τον Γιάννη, έκανε και τηλεοπτικές παραγωγές για αρκετά χρόνια στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ενώ ήταν και ραδιοφωνικός παραγωγός με επιτυχημένες εκπομπές σε πολλά ραδιόφωνα της

πόλης. Ο Θωμάς ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας, που σε κέρδιζε με την ευγένειά του, τον επαγγελματισμό του και την ταπεινότητά του, αφού ήταν ηπίων τόνων και προτιμούσε να εκφράζεται περισσότερο μέσα από τη μουσική.

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για το ήθος του και τον χαρακτήρα του, όσο και για τον επαγγελματισμό του. Ο Θωμάς Παπανδρέου ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Πηγή: lamiareport.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button