ΔΙΑΦΟΡΑ

Βυθίστηκε στο πένθος η Κεφαλονιά: Λευκά τριαντάφυλλα, κεριά και μηνύματα αγάπης στο σημείο που σκοτώθηκε ο 17χρονος

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του 17χρονου στην Κεφαλονιά, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο, όπου ο άτυχος 17χρονος Φάμπιο έχασε τη ζωή του, κάτοικοι, φίλοι και συμμαθητές αφήνουν λευκά τριαντάφυλλα, κεριά, κάποια προσωπικά αντικείμενα και μηνύματα αγάπης.

Κεφαλονιά: Αύριο η κηδεία του άτυχου 17χρονου

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η κηδεία του άτυχου 17χρονου θα τελεστεί αύριο το μεσημέρι στις 3.00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου.

Παράλληλα, να αναφέρουμε πως στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Ο 19χρονος, ο οποίος μετά το τραγικό συμβάν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως το μοιραίο όχημα ήταν στο όνομα του πατέρα του 19χρονου, ενώ ο ίδιος διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

πηγη fumara.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button