ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Σε κρίσιμη κατάσταση γνωστός ηθοποιός

Τζέρεμι Ρένερ: Το υπερπολυτελές ράντσο του ηθοποιού (pics)

Ο 51χρονος ηθοποιός, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, μεταφέρθηκε μέσω αεροδιακομιδής στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής και αναφέρεται πως «βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση». Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ατύχημα συνέβη αφού έπεσε χιόνι ύψους 1,5 μέτρου το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, με την περιοχή όπου ζει ο ηθοποιός να πλήττεται σφοδρά από τη χιονόπτωση.

 

 

Ο Ρένερ είναι λάτρης των μεγάλων μηχανημάτων και διατηρεί στην κατοχή του μια σειρά από εκχιονιστικά διαφόρων μεγεθών, με τον ηθοποιό να αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο όπου μπορεί να τον δει κανείς να οργώνει τον δρόμο του, κοντά στο Tahoe.

Ωστόσο εντυπωσιακό είναι και το ίδιο το ράντζο το οποίο σύμφωνα με την Daily Mail διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, στούντιο ηχογράφησης και έναν εξωτερικό χώρο με πισίνα και τζάκι.. Επιπλέον το σπίτι του Ρένερ στη Σιέρα Νεβάδα διαθέτει ένα ξύλινο εσωτερικό με τεράστια πέτρινα τζάκια ενώ περιβάλλεται από πεύκα και τα υπνοδωμάτια έχουν θέα στο βουνό. Η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον δεύτερο όροφο είναι επίσης χειροποίητη.

Το ατύχημα

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση με τραυματισμούς που υπέστη μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ καθάριζε το χιόνι νωρίτερα σήμερα», είπε στο Hollywood Reporter αργά το βράδυ της Κυριακής ο εκπρόσωπος του σταρ του Hawkeye.

«Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα», πρόσθεσε.

 

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Renner μοιράστηκε μια φωτογραφία του χιονιού στην περιοχή στο Twitter, γράφοντας: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button