ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο 400ευρώ χριστουγεννιάτικο επίδομα – Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών

Η οικονομική ενίσχυση δίνεται στους άνεργους ναυτικούς, υπό προϋποθέσεις, που περιγράφονται αναλυτικά σε κοινή απόφαση των υπουργών Ναυτιλίας και Οικονομικών.

Δείτε αναλυτικά:

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση που χορηγείται στους άνεργους ναυτικούς καθορίζεται ως εξής:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022

Σε όλους τους δικαιούχους άνεργους ναυτικούς το ποσό ανέρχεται σε : 400,00 € (τετρακόσια ευρώ).

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ

Η χρονική περίοδος ελέγχου των απαιτούμενων δικαιολογητικών των ενδιαφερόμενων ναυτικών για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω των εορτών των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022 ορίζεται εντός ανατρεπτικής προθεσμίας από 28/11/2022 έως και 23/12/2022.

Η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα πραγματοποιείται σταδιακά.

Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για έλεγχο είναι αποκλειστική για το διάστημα, από 28/11/2022 έως και 22/12/2022.

Η κατάθεση για τον έλεγχο των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται ως εξής:

  • Στην Κεντρική Υπηρεσία του Οίκου Ναύτου Πειραιά για όσους ναυτικούς κατοικούν στην Αθήνα και Πειραιά.
  • Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται αυτοπροσώπως (με την επίδειξη του ναυτικού φυλλαδίου και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας) με σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 και αυστηρά στις οριζόμενες ημερομηνίες και ώρες όπως αυτές εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα με βάση το αρχικό γράμμα του επιθέτου του ναυτικού.

 

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η εγκύκλιος ΕΔΩ

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button