ΔΙΑΦΟΡΑ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Το υλικό της κάμερας ταιριάζει με όσα είπε στους αστυνομικούς αλλά αρνείται να ομολογήσει ο 39χρονος

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κοντά στο σπίτι που έμεναν η 41χρονη Γεωργία μαζί με τον 39χρονο Άκη, έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές πριν τη δολοφονία της για την οποία έχουν συλληφθεί τόσο ο σύντροφός της όσο και ένας ακόμα φίλος του και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, καταγράφει το ζευγάρι να κινείται προς το σπίτι, κάτι που ταιριάζει και με όσα φέρεται να είπε αρχικά στους αστυνομικούς ο 39χρονος κατηγορούμενος. Τι έχει προηγηθεί;

Η Γεωργία σχολάει και έξω από το ζαχαροπλαστείο την περιμένει ο σύντροφός της. Μπαίνουν σε ένα ταξί και πηγαίνουν προς το σπίτι που έμεναν στην Καλαμαριά. Πηγαίνουν προς το σπίτι που έμεναν. Στις 22:50 το ταξί αφήνει το ζευγάρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και από εκεί προέρχεται το βίντεο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alpha, ο άνδρας δεν είπε ποτέ στους αστυνομικούς ότι τη σκότωσε, τους είπε μονάχα «έγινε λάθος» στις πρώτες κουβέντες μετά τη σύλληψή του. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, στις 2 τα ξημερώματα ζήτησε το δικηγόρο του και από τότε σταμάτησε να μιλά στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 41χρονης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ολόκληρο το σχέδιο: «Χρωστούσα λόγω του τζόγου 650 ευρώ. Της ζητούσα να μου δώσει χρήματα, γιατί ήξερα ότι στο πατρικό της είχε 5.500 – 7.000 ευρώ. Σκέφτηκα να της δείξω ότι κινδυνεύω, για να αναγκαστεί να μου δώσει τα χρήματα.

Θα σκηνοθετούσαμε ληστεία. Θα κατεβάζαμε το γενικό διακόπτη. Θα κανόνιζα να μπει πρώτα και να μου επιτεθεί, για να δείξω ότι με ληστεύουν. Πρόλαβε, όμως, και μπήκε πρώτα εκείνη».

Το διαβάσαμε εδώ athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button