ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στη Πάτρα: 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε κpεμασμένη! Βρέθηκε σημείωμα

Από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σημείωμα το οποίο εξετάζεται.

Σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, 23χρονης φοιτήτριας. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, μια 23χρονη φοιτήτρια που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Θράκης, στην Πάτρα το απόγευμα της Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια του Μαθηματικού, καταγόταν από την περιοχή της Αμαλιάδας, όπου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μόλις οι οικείοι της ενημερώθηκαν για το θλιβερό συμβάν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η νεαρή εντοπίστηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αν και από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σημείωμα το οποίο εξετάζεται.

Το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών στο οποίο σπούδαζε η 23χρονη: Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή εντοπίστηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο βρέθηκε σημείωμα από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο εξετάζεται.

Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για την 23χρονη, η οποία ουδέποτε είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό. Άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι η φοιτήτρια έφυγε από τη ζωή. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Περισσότερα σε λίγο…

Το διαβάσαμε εδώ mama24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button