ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Σοκ Μητέρα στραγγάλισε την 4χρονη κόρη της

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε η αστυνομία του Λος Άντζελες καθώς εντόπισε νεκρό ένα 4χρονο κορίτσι, με την μητέρα της να κατηγορείται για τη δολοφονία της!

Οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση που έκανε λόγο για επίθεση σε ένα παιδί στο Ανατολικό Λος Άντζελες το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, και άμεσα έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν την 4χρονη χωρίς τις αισθήσεις της σε ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως προσήχθη η Μαρία Άβαλος, 38 ετών, η οποία είναι η μητέρα του παιδιού και στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως αναφέρει το ABC-TV.

Η έκθεση αυτοψίας του ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες που δημοσιεύθηκε το Σάββατο ανέφερε ότι ο θάνατος του παιδιού ήταν ανθρωποκτονία.

Στο πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρεται ο θάνατος της 4χρονης προήλθε από «συνδυασμένες επιπτώσεις στραγγαλισμού και απότομης βίας τραυματισμού».

Το διαβάσαμε εδώ diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button