ΔΙΑΦΟΡΑ

EKTAKTO BPEΘΗΚΕ NEKPOΣ Η εξαφάνισή του είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές

EKTAKTO BPEΘΗΚΕ NEKPOΣ Η εξαφάνισή του είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Τραγική κατάληξη είχε, τελικά, η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην Κατερίνη, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 15 Νοεμβρίου.

Η εξαφάνισή του είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές, ενώ είχε βγει και σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με missing alert.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button