ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Κρήτη θρηνεί και αποχαιρετά το 7χρονο αγγελούδι της…

Η Κρήτη θρηνεί και αποχαιρετά το 7χρονο αγγελούδι της…

Σε πένθος και βαθιά οδύνη έχουν βυθιστεί τα Ανώγεια και όχι μόνο μετά το θάνατο του μικρού Σπύρου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ μετά από ανακοπή καρδιάς.

Η οικογένεια θα πει σήμερα το τελευταίο «αντίο» στο μικρό αγγελούδι, ενώ από την πλευρά του το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά δημοσίευσε το ακόλουθο αποχαιρετιστήριο κείμενο:

Αντίο Σπύρο…

«Το ύστατο χαίρε θα πουν σήμερα στις 12 στο Ναό Αγίου Νικολάου στο Γάζι , φίλοι , γνωστοί και συγγενείς στο μικρό Σαλούστρο Σπύρο που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τη ζωή.

Ο 7χρονος Σπύρος και η οικογένεια του έμαθαν να σηκώνουν το σταυρό του μαρτυρίου από τότε που γεννήθηκε καθώς λόγω επιπλοκών στη γέννα είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παρ’όλα αυτά ο μικρός Σπυράκος πρόλαβε να αγαπηθεί και να αγαπήσει όσο λίγα πλάσματα σε αυτή τη γη και η απουσία του όσο κι αν ακούγεται παράξενο θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στους οικείους του.

Να σημειώσουμε ότι ο μικρός Σπύρος που υπέστη ανακοπή, από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από τα Καπαριανά.

Το Διαsosτε εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην καταπληκτική του οικογένεια και εύχεται καλή δύναμη και απεριόριστο κουράγιο για να τον θυμούνται!

Σπύρο ήσουν ένας άγγελος που έφυγε από τη γη!».

πηγη true.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button