ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ντένις Γουότερμαν

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο του Ντένις Γουότερμαν. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Ντένις Γουότερμαν. Ο Γουότερμαν, έγινε γνωστός για τους σκληροτράχηλους πρωταγωνιστικούς ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των The Sweeney, Minder και New Tricks.

Επίσης πρωταγωνίστησε στις σειρές Where The Heart Is, The Canterbury Tales και Moses Jones. Τον θάνατο του ηθοποιού έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η οικογένειά του στην οποία αναφέρει: «Με λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Ντένις άφησε την τελευταία του πνοή ήρεμος στο σπίτι του στην Ισπανία. Η οικογένεια παρακαλεί να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά μας αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

Ο παραγωγός Τζόναθαν Σόθκοτ έγραψε στο Twitter: «Ο Ντένις Γουάτερμαν ήταν ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς αστέρες μας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, μια φιγούρα που ένιωθε σαν ένας από εμάς. Ένας νατουραλιστής, με αποχρώσεις ηθοποιός». Ο ηθοποιός Stuart Anthony ανέφερε: «Ο Ντένις Γουάτερμαν μας άφησε. Τι φανταστικό ταλέντο και υπέροχος άνθρωπος. Μεγάλη απώλεια για τον κλάδο» πηγη newsbomb.gr

Μονεμβασιά: Ο 52χρονος που σκότωσε τους 77χρονους «είναι στα χαμένα»: «Έκανα κάτι που δεν θυμάμαι»

Σε εξέταση του 52χρονου οδηγού, που παρέσυρε και σκότωσε το βράδυ του Σαββάτου τους δύο 77χρονους στο 67ο χλμ Τάραψας – Μονεμβασιάς, θα προχωρήσουν γιατροί, προκειμένου να εκδώσουν γνωματεύσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Τα θύματα βρήκαν βασανιστικό θάνατο και το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση βρισκόταν ο 52χρονος όταν τα παρέσυρε. Μέχρι στιγμής κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα στη Σκάλα Λακωνίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει πει πολλά για την φονική πορεία, ενώ από την πρώτη στιγμή έμοιαζε -όπως περιγράφουν αστυνομικοί- «να είναι στα χαμένα». Καλά πληροφορημένες πηγές προσθέτουν ότι περιορίστηκε να πει: «Δεν κατάλαβα τι συνέβη». Μάλιστα, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει επίσημη κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν. Αυτό που λένε είναι ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του και για το λόγο αυτό δεν του πήραν ακόμα κατάθεση.

Ο 52χρονος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου αλλά και μεγάλων καλλιεργήσιμων εκτάσεων, περίπου 270 στρεμμάτων. Ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος ζήτησε να επικοινωνήσει με δικηγόρο. Ο ίδιος επέλεξε να τηλεφωνήσει στον γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια, λέγοντας του ότι «έκανα κάτι που δεν θυμάμαι». Ο κ. Κούγιας δέχτηκε να τον εκπροσωπήσει νομικά. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής τον επισκέφτηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, με τον κ. Κούγια να δηλώνει ότι ο πελάτης του δεν είσαι σε θέση να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Έτσι παραμένει μυστήριο γιατί έκανε τη φονική πορεία με το λευκό όχημα. Το βασικό ερώτημα των Αρχών είναι εάν έδρασε συνειδητά ή ασυνείδητα. Οι γιατροί που θα τον εξετάσουν θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για το κατά πόσο είναι σε θέση να απολογηθεί στην Ανακρίτρια ή όχι. Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο Τριπόλεως.

«Το βλέμμα του ήταν καρφωμένο, σαν να είχε στόχο»

Οι δύο ηλικιωμένοι σύρθηκαν, με απίστευτη αγριότητα, κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του 52χρονου οδηγού ο οποίος φαίνεται πως ήταν σε κατάσταση αμόκ. «Πρόλαβα και είδα το πρόσωπό του από το παράθυρο του οδηγού. Δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ έτσι. Το βλέμμα καρφωμένο στο δρόμο και τα δόντια του σφιγμένα, ενώ το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Φαινόταν σαν να έχει έναν στόχο προς τον οποίο κοίταζε απερίσπαστος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι, φύγανε από αυτόν τον κόσμο, εντελώς βασανιστικά, άδικα. Τους χτύπησε από πίσω λογικά. Ένας παλαβός, δεν ξέρω, ένας… δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω. Τι να σας πω. Το θέμα είναι ότι το κακό έγινε, αυτό είναι το άσχημο. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ξέρω. Δεν ήμουν μαζί του. Εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο», δήλωσε ο γιος ενός εκ των θυμάτων. Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί «έριξαν» το περιπολικό πάνω στο αυτοκίνητο του 52χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button