ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Συγκινητικές στιγμές στην άφιξη της χείρας του Αγίου Γεωργίου από το Άγιον Όρος στη Μόσχα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)!

 

Όπως έγραψε σε χθεσινό ρεπορτάζ του το ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ από χθες βρίσκεται στη Ρωσία η κιβωτός με το ιερό λείψανο, το δεξι χέρι του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, από το Άγιον Όρος. Δείτε τις συγκινητικές στιγμές από την άφιξη:

 

Το δεξί χέρι του Αγίου μεταφέρθηκε στη Μόσχα από το Άγιο Όρος με αφορμή την επέτειο για την 70η επέτειο της Μεγάλης Νίκης. Το δεξί χέρι του Αγίου Γεωργίου μεταφέρθηκε από την αγιορείτικη Μονή Ξενοφώντος με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κυρίλλου και την απόφαση της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους ….

Η κιβωτός με τα λείψανα θα επισκεφθεί αρκετές πόλεις. Σμολένσκ, Ορέλ, Τούλα, Αγία Πετρούπολη και αλλού. Το ξεκίνημα θα είναι από την Επισκοπή Yaroslavl όπου θα είναι από τις 24 Απριλιου-5 ΜαΪου. Στη Μόσχα, το ιερό προσκύνημα θα επιστρέψει στις 6 Μαΐου, την ημέρα της γιορτής του Αγίου, και θα βρίσκεται στην εκκλησία του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου έως τις 11 Μαΐου.

πηγη agioritikovima.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button