ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλαίει ο ουρανός πάνω από τη Ροδόπη: Όλοι στα μαύρα για τον 28χρονο Άκη, δεν άντεξε μετά από 2 ολόκληρα χρόνια

Ο 28χρονος Άκης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, μετά από δύο χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι τον γνώριζαν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για τον νεαρό δάσκαλο της φιλαρμονικής του Δήμου Ιάσμου:

“Σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στο φως ένα δικό μας παιδί .Ο Άκης Μαυρίκος, ο τρομπετίστας της καρδιάς μας, καλλιτέχνης, αγωνιστής της ζωής, μας δίδαξε ήθος, αξιοπρέπεια.

Δάσκαλος της φιλαρμονικής του Δήμου Ιάσμου, φοιτητής καταξιωμένος, απόφοιτος της μουσικής Ακαδημίας της Φιλιππούπολης, καταξιωμένος μουσικός της όπερας του Μπουργκάς της Βουλγαρίας!

Πολεμιστής ως το τέλος σε μια μάχη άνιση. Ήσουν Άγγελος για να είσαι ανάμεσα μας! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα μαθήματα ήθους και αγωνιστικότητας που μας δίδαξες με την στάση της ζωής σου.

Καλό ταξίδι στο φως άγγελε μας!”.

Η σωρός μεταφέρθηκε σήμερα, Σάββατο, στις 10 το πρωί, στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στον Ιάσμο και η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε μία ώρα αργότερα.

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο καρκινοπαθών φίλων Ροδόπης “ΔΎΝΑΜΗ ΨΥΧΉΣ”.

 

 

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button