ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρή γνωστή παρουσιάστρια. Την βρήκαν τυλιγμένη σε σεντόνι στην Εθνική οδό

Σοκ προκάλεσε στο Μεξικό η είδηση ότι η παρουσιάστρια και μοντέλο Μισέλ Πέρες Ταδέο, γνωστή επίσης ως Μισέλ Σιμόν, βρέθηκε νεκρή.

Η δολοφονία της, εάν επιβεβαιωθεί, θα αυξήσει στους έξι τον αριθμό των εργαζομένων σε μέσα ενημέρωσης που έχουν σκοτωθεί στο Μεξικό το 2022.

Όπως αναφέρει το Reuters, η γενική εισαγγελία της πρωτεύουσας ανέφερε ότι το πτώμα της εντοπίστηκε τυλιγμένο με σεντόνια, από πυροσβέστες στην Εθνική οδό της χώρας και πιο συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο Πικάτσο-Αχούσκο.

Η αστυνομία έκανε έρευνα επιτόπου και πήρε καταθέσεις, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ουλίσες Λάρα Λόπες μέσω Twitter. Οι διωκτικές αρχές, που δεν έχουν ανακοινώσει την αιτία θανάτου της παρουσιάστριας, σημείωσαν πως εξετάζουν διάφορα σενάρια.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button