ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για την όμορφη Μαριλένα-Με λευκά οι φίλοι στην κηδεία της

Θρήνος για την όμορφη Μαριλένα-Με λευκά οι φίλοι στην κηδεία της

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 19χρονης Μαριλένας, η οποία έδινε μάχη για περισσότερο από μία εβδομάδα μετά το τροχαίο για να κρατηθεί στη ζωή.

  • Άλλη μια νέα ζωή, το νήμα της οποίας κόπηκε στην άσφαλτο. Άλλη μια άδικα χαμένη ζωή, που έδωσε ζωή με τον θάνατό της.Το απόγευμα, ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών και μία γυναίκα 50 ετών, μπήκαν στο χειρουργείο για να λάβουν μόσχευμα τους νεφρούς της άτυχης 19χρονης. Το ήπαρ της μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Ελλάδα για μεταμόσχευση σε μία γυναίκα ηλικίας 39 ετών. Τρεις φωτεινές στιγμές προσφοράς και αλτρουισμού, μέσα από το σκοτάδι του θανάτου

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 11.50 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 10 Ιουλίου, στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, όταν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες τις δύο 19χρονες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

Η άτυχη Μαριλένα υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. Τελικά, υπέκυψε στα τραύματά της, εννέα ημέρες μετά.

Η κηδεία της Μαριλένας Περικλέους θα τελεστεί σε λίγη ώρα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Παλώδια. Παράκληση των γονιών της είναι οι συμμαθητές και οι συμφοιτητές της, καθώς και τα παιδιά που θα παραστούν, να πάνε ντυμένοι στα λευκά. Αντί στεφάνων-σύμφωνα με το reporter-θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button