ΔΙΑΦΟΡΑ

Η μητέρα του 18χρονου που κατηγορείται για τη φωτοβολίδα: «Το παιδί το μπλέξανε» (vid)

Η μητέρα του 18χρονου θεωρεί πως το παιδί της το έμπλεξαν, επισημαίνει πως δεν ήταν οργανωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του αστυνομικού.

Η μητέρα του 18χρονου που κατηγορείται ότι πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό μίλησε για το περιστατικό, λίγο πριν μπει για να επισκεφθεί το παιδί της στη ΓΑΔΑ.

«Το παιδί το είδα σήμερα για λίγο στην εισαγγελία του Πειραιά. Δεν του είπα πολλά. Είναι φοβισμένο, τρομοκρατημένο και στενοχωρημένο με την όλη κατάσταση. Ρωτάει για τον αστυνομικό και την κατάστασή του. Εμείς ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας… ζητάμε ταπεινά συγνώμη για ό,τι έχει γίνει, αν έχει γίνει από το δικό μου το παιδί», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του Mega «Live News».

Σύμφωνα με το Mega, πριν από 11 χρόνια έχασε σε τροχαίο τον μεγάλο της γιο στα 21 του χρόνια, όπως είπε και τόνισε πως γνωρίζει καλά τον πόνο που περνά η οικογένεια του αστυνομικού.

«Ξέρω τον πόνο, τον περνάω και θα τον περνάω ελπίζω να βγει δυνατός», είπε.

Για το αν είχε εμπλακεί στο παρελθόν ο 18χρονος σε επεισόδια απάντησε: «Όχι. Ούτε οργανωμένος, ούτε χούλιγκαν, ούτε παραβατικό παιδί. Ούτε τίποτα από όλα αυτά που του έχουν προσάψει. Όταν έμαθα ότι έγιναν επεισόδια, πήρα τηλέφωνο αμέσως. Μου είπαν ότι είναι κλεισμένα μέσα στο γήπεδο από τα δακρογόνα κι ότι θα τους πάνε για προσαγωγή».

«Δεν μπορεί από εκεί που δεν μιλάει, ξαφνικά να έχει πει όλα αυτά. Την έριξε (την φωτοβολίδα). Έτσι όπως λέει, τού την έδωσε αυτό το άτομο από έξω, την έριξε. Αλλά είναι η δικιά του; Μπορεί να είναι άλλου. Προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί, να βρω την άκρη», τόνισε.

«Αν μας το είχε πει θα τον είχαμε πάει εμείς οι ίδιοι. Αν μας είχε μιλήσει θα ήμασταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι παντελώς αθώος. Πιστεύω ακράδαντα ότι το παιδί το μπλέξανε», κατέληξε.

πηγη cyclades24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button