ΔΙΑΦΟΡΑ

Eurojackpot: Στην Ελλάδα ένα τυχερό δελτίο!!!

Δείτε σε ποιες άλλες χώρες κέρδισαν από τη σημερινή (22/03/2024) κλήρωση του Eurojackpot.

Πραγματοποιήθηκε απόψε (22/03/2024) η νέα κλήρωση του νέου παιχνιδιού Eurojackpot, που δίνει 29.000.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κλήρωση είναι οι εξής: 5, 17, 36, 37, 50 και αριθμοί Eurojackpot: 3, 7

Ωστόσο κανένας δεν κατάφερε να κερδίσει τα 29.000.000 ευρώ.

Ποιες χώρες κέρδισαν

5+1 αριθμούς που δίνουν 986.995,20 € κέρδισαν σε τρεις χώρες: 1 άτομο στη Ρηνανία-Βεστφαλία (γερμανικό κρατίδιο), 1 άτομο στη Φιλανδία και 1 άτομο στην Ελλάδα.

5 αριθμούς που δίνουν 203.665,70 € κέρδισαν πάλι σε τρεις χώρες: 1 άτομο στην Κάτω Σαξονία αλλιώς ΝίντερζακΣεντ (γερμανικό κρατίδιο), 3 άτομα στη Σουηδία και 1 άτομο στη Σλοβενία.

Eurojackpot: Πώς παίζεται, ποιο το κόστος

Η συμμετοχή στο Eurojackpot γίνεται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. H κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται στους πάγκους εξυπηρέτησης των καταστημάτων, στα τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης (SSBTs) και μέσω του OPAP Store App.

Το δελτίο του Eurojackpot περιλαμβάνει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ.

Κάθε στήλη έχει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Στο πρώτο πεδίο, οι παίκτες συμπληρώνουν τουλάχιστον 5 αριθμούς (από το 1 έως το 50) και στο δεύτερο τουλάχιστον 2 αριθμούς (από το 1 έως το 12). Με πέντε σωστές επιλογές αριθμών στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο του Eurojackpot.

Οι παίκτες έχουν, επίσης, τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και να καταθέσουν ομαδικό δελτίο.

Τα έπαθλα που μοιράζει το Eurojackpot στην πρώτη κατηγορία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 120 εκατ. ευρώ, ποσά που αναμφίβολα δεν έχουν προηγούμενο στη χώρα μας. Στην αποψινή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21:00, οι παίκτες του Eurojackpot διεκδικούν 29 εκατ. ευρώ και μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19:00. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθεί τις κληρώσεις σε μαγνητοσκόπηση, στη επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot.

Οι επιλογές στο δελτίο και οι κατηγορίες κερδών

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ.

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button