ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 28χρονος οδηγός σε αερογέφυρα της Αθηνών – Λαμίας

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή σημεώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε αερογέφυρα της Αθηνών – Λαμίας, ύστερα από τη χθεσινή φονική τραγωδία στην Εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος δικυκλιστής στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Ο 28χρονος κινούταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία.

Όταν έφτασε στην έξοδο της εθνικής οδού προς Λαμία μπήκε στην αερογέφυρα, όταν στο ύψος του πρώην εργοστασίου “Soulis”, από άγνωστη αιτία χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής η οποία χτύπησε με δύναμη στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας. Η μηχανή στη συνέχεια σύρθηκε στο δρόμο, ενώ ο 28χρονος έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα κιγκλιδώματα.

Αν και φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής έχασε την ζωή του επι τόπου. Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button