ΔΙΑΦΟΡΑ

Συναγερμός στο Μενίδι: Ρομά πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον διοικητή της ΟΠΚΕ!

Πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών - Δύο οι τραυματίες από τη συμπλοκή

Συναγερμός στο Μενίδι: Ρομά πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον διοικητή της ΟΠΚΕ!

Συναγερμός επικράτησε στο Μενίδι τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/12), με Ρομά και αστυνομικούς να βρίσκονται σε συμπλοκή, για να τραυματιστούν δύο ένστολοι, ένας εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αυλίζα στο Μενίδι, όταν έφτασε η ομάδα ΟΠΚΕ Αθηνών στην περιοχή για να γίνει επιχείρηση, καθώς Ρομά είχαν στήσει οδοφράγματα και έκαιγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, φτάνοντας παράλληλα σε σημείο να… φράξουν όλους τους δρόμους.

Η κατάσταση του διοικητή της ΟΠΚΕ

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της επιχείρησης ακούστηκαν πυροβολίσμοί μέσα από τον καταυλισμό, από τους οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών. Ο αστυνόμος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Τραυματίστηκε από τους ίδιους πυροβολισμούς ένας ακόμη αστυνομικός της ίδιας ομάδας. Οι 2 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακά αυτοκίνητα κατευθείαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

Η κατάσταση της υγείας του διοικητική της ΟΠΚΕ είναι κρίσιμη, καθώς τα σκάγια τον βρήκαν στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας καθώς η επίθεση ήταν ευθεία βολή με καραμπίνα σε κοντινή απόσταση. Από τα σκάγια, σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν άλλοι 2 αστυνομικοί οι οποίοι, ωστόσο, δεν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button