ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν έχει τέλος το αίμα στην άσφαλτο. Νεκρός σε τροχαίο τα ξημερώματα 22χρονος-Εικόνες

Δεν έχει τέλος το αίμα στην άσφαλτο. Νεκρός σε τροχαίο τα ξημερώματα 22χρονος-Εικόνες

Ένας ακόμη νεκρός. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος στην ματωμένη λίστα του θανάτου των Ελληνικών δρόμων. Πόσοι ακόμη;

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 22χρονο νεαρό άνδρα νεκρό και έναν συνομήλικό του βαριά τραυματία, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο, στην παραλιακή λεωφόρο, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματσα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι, βγήκε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε έναν από τους φοίνικες της διαχωριστικής νησίδας.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να βρει ακαριαίο θάνατο ο συνοδηγός στο μοιραίο αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Τη στιγμή του δυστυχήματος, από το σημείο διερχόταν η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, οι διασώστες της οποίας παρέλαβαν άμεσα τον τραυματισμένο νεαρό μεταφέροντάς τον στο ΠΑΓΝΗ, ενώ ένα δεύτερο ασθενοφόρο από τον Σταθμό του Λιμανιού έφτανε λίγο αργότερα στον τόπο της τραγωδίας.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button