ΔΙΔΑΧΕΣ

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: Εγώ εδώ μένω, μου αρέσει πολύ εδώ…

17514

 

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας, το 2003 παρουσίασα κάποιες αλλοιώσεις στη μήτρα, οι οποίες ανησύχησαν το γιατρό μου.

Χρειάστηκε τότε να γίνει μια μικρή επέμβαση, ώστε να αφαιρεθούν αυτές οι αλλοιώσεις. Έτσι κι έγινε.
Μετά την επέμβαση χρειάστηκε να γίνει βιοψία, τα αποτελέσματα της οποίας θα έπαιρναν κάποιες μέρες για να βγουν. Οι γονείς μας κι εμείς είχαμε φοβηθεί πολύ.

Στο σπίτι μας είχαμε ένα ρίνισμα από την καρδιά του αγίου Λουκά. Την ημέρα πού έγινε η επέμβαση, ήλθε στο σπίτι η πεθερά μου, η οποία δεν ήξερε ότι είχαμε αυτή την ευλογία τού αγίου Λουκά. Μας είπε τότε ότι είδε ένα παράξενο όνειρο, πού δεν μπορούσε να εξηγήσει. Μας είπε ότι είχε έλθει στο σπίτι μας και είδε να βγαίνει από το δωμάτιο μας ένας ψηλός ξανθωπός γιατρός, πού έμοιαζε σαν ξένος. Του είπε να καθίσει και τον ρώτησε με αγωνία:

– Γιατρέ μου, τι συμβαίνει με την Κ.; Τι έχει; Εκείνος απάντησε:

– Δεν έχει τίποτα. Θα γίνει καλά. Τον ξαναρώτησε:

– Γιατρέ μου, πώς μπήκατε μέσα; Ποιος σας άνοιξε; Και αυτός απάντησε:

– Εγώ εδώ μένω. Μου αρέσει πολύ εδώ.

Είχαμε με τον σύζυγο μου πολύ προσευχηθεί στον άγιο Λουκά και συγκλονίστηκα όταν άκουσα όλ’ αυτά. Μίλησα στην πεθερά μου για τον Άγιο και για την ευλογία πού είχαμε μέσα στο σπίτι μας… Διάβαζα τότε και το βιβλίο με το βίο του Αγίου Λουκά. Όταν το τελείωνα βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, πού ήταν αρνητικά.

Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά για την θαυμαστή του επέμβαση».

Κ.Λ.. Αθήνα

Πηγή: π. Νεκταρίου Αντωνοπούλου, από το βιβλίο «Ταχύς εις βοήθειαν»

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button