ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στη Λαμία – Νεκρός ο 30χρονος που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι – Ασύλληπτος ο δράστης

Δεν τα κατάφερε τελικά στη Λαμία ο 30χρονος, θύμα της επίθεσης με τσεκούρι. Ο δολοφόνος αναζητείται από την αστυνομία, ενώ έγιναν και οκτώ προσαγωγές. Ο 30χρονος άνδρας έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από συμπατριώτη του στο σπίτι που έμεναν στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, το πρωί της Πέμπτης (07.10.2021).

Νωρίτερα το βράδυ ο άτυχος 30χρονος υπέκυπτε στα βαρύτατα τραύματα που έφερε στο κεφάλι μέσα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, όπως αναφέρει το LamiaReport.

Το θύμα δούλευε στην περιοχή, όπως και άλλοι Πακιστανοί και διέμενε στο ίδιο σπίτι με τουλάχιστον άλλα έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένας 37χρονος. Ο συγκεκριμένος φέρεται ότι είναι αυτός που επιτέθηκε και σκότωσε τον 30χρονο χτυπώντας τον στο κεφάλι με τσεκούρι.

Παρά τις πολύωρες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Λαμίας, ο νεαρός αλλοδαπός άφησε την τελευταία του πνοή. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας έγιναν οκτώ προσαγωγές υπόπτων, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκεται ο 37χρονος, ο οποίος αναζητείται.

ΠΗΓΗ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button